Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Málnaleves fagyival recept

Málnaleves fagyival recept

A Málnaleves fagyival hozzávalói:
30 dkg málna
4 nagy gombóc vaníliafagylalt
1 dl narancsdzsúz
2 dl tejszín
8 dkg porcukor
késhegynyi őrölt fahéj és szegfűszeg


A Málnaleves fagyival elkészítési módja:
12 szem szép málnát félreteszünk. 0,5 dl tejszínt 2 dkg porcukorral kemény habbá verünk. A többi tejszínt a málnával és a narancsdzsúzzal összeturmixoljuk. Szitán átszűrjük. A kapott levet késhegynyi őrölt fahéjjal és szegfűszeggel ízesítjük, majd kis tálkákba szétosztjuk. Középre ültetjük a fagylaltgombócokat. Tejszínhabbal és friss málnaszemekkel díszítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A málnaleves fagyival elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook