Majdnem 40-es szűz férfi (beszélgetés)
De tényleg, kivel gyakoroljon? Mert akit szeret meg tisztel, annak már a legjobbat akarná nyújtani, nem azon megtanulni.... Tuti nem könnyű pasinak sem lenni.
Ez is egy megoldás...Miért más,hogy csinálja.Elmegy szórakozni a barátaival .Aztán beakad valami ,nem?Vagy a munkahelyen ismerkedni,vagy a boltban.Nem tudom.Lehet ,hogy egy nőnek könnyebb .De eddig én azt gondoltam egy férfinak egyszerűbb.Mert nem szólják meg érte ...
A 34 mióta majdnem negyvenes?
az a rész hogy gyakorolni az jo de itt van az hogy kivel szolitsak le valakit hé jösz gyakorolni a szexet
a fö okot itt a hoxán sokan tudják hogy miért van
nem írom le ide mert megint jön a szokásos duma
Egyszerűen nem akarom elhinni ha megölnek se ,hogy van férfi aki fél a szextől.Milyen kudarc lehet ??? Gyakorolni kell,ennyi.Tudod olyan ez mint a kerékpározás csak egyszer kell megtanulni...
Kideríteni az okát a kudarcodnak,... erre gondoltam, ki beszél itt felcsinálásról? :DDD
hogyan tán magamat csináljam fell
de ez kérdéses hogy hogyan
Hát nem tudom ,lehet igazad van.Személy szerint én még nem igen voltam ilyen helyzetben.
Ha szeretik egymást nem fogják hagyni, ha nincs akkora érzelem akkor lehet...
de nehéz dolog ez.
Nem próbáltad kideríteni az okát?
Szerintem meg lehet hagyni kell az egészet.Ami nem megy ne erőltessük...
én 41 vagyok és egyetlen egyszer volt de az is csak k--val szoval tuti hogy nekem is csak csöd lene a egész
Szerintem csak idő kérdése . Na meg persze türelem, türelem, türelem...és rengeteg beszélgetés...
szerintem nem kell külső segítség...
és az estét sem kell megvárni , na meg persze az ágyat sem...mert ez úgy is működhet, mint a pavlovi reflexek...lehet, hogy akkor lesz görcsös az egész.
ha még sosem volt nővel, és most betiltják maguknak azt, amit amúgy sem tapasztalt meg soha, nem gondolnám, hogy bármi változna.
Szerintem őszintén meg kellene beszélniük, hogy mitől fél a pasi, mért blokkol le, neki mi lenne a jó stb.
lehet ,hogy érte valami negatív élmény.Vagy nincs tisztában a nemi vonzódásával...
Nos, azért valljuk be egy férfinak jóval kevesebb /semmi/ érzelmi ingerre van szüksége a szexhez mint egy nőnek...Szerintem igenis ösztönlények....
Azért ez a pasi a 40-hez még messze van...
de akkor is 34 évesen, valami bi-bi lehet, hogy még nem volt nővel :(
Azért a férfi sem csak egy ösztönlény, hogy na rég (soha) nem voltam nővel, akkor úgy meghajtom, mint Singer a varrógépet.
A különböző káros gondolatok, esetleges beidegződések (más ingerléshez szokott hozzá pubertáskorától, tehát huszonvalahány éven át!) gátolhatnak, és amint látjuk, gátolnak is.
Ez való igaz!Ha valaki szeret valakit ,és nyilván kívánja is,akkor nincs akadály!Itt valami más probléma lehet,amit fel kell tárni!Lelki eredetű!Kineziológus is tudna segíteni!
Már nem azért de ha szeretik egymást /meg ha nem is/akkor normális esetben a palinak úgy kellet volna széttépnie a nőt ....Ennyi várakozás után. Tehát szerintem ez a simogatás ,tiltás ,stb nem annyira fog össze jönni.Félhet valamiért...Inkább szexuálpszichológushoz menjenek el .Mármint ha végképp nem megy.
Nem akarok rosszindulatúnak tűnni ,de miért kell megvárni,hogy ilyen problémák legyenek .Annyi a készséges hölgy és régen is sok volt.Mire várt ennyi ideig ?Az igazira?Most meg el szúrhatja az igazit,mert meddig türelmes a hölgy?Persze ,hogy görcsöl...Na mindegy remélem szerencséjük lesz.
Szeretik egymást és kétségbe van esve...a nők már csak ilyenek.Valakivel meg kellett beszélnie a dolgot.Őszintén sírva elmesélte...nincs ebben semmi rossz.
Na látod ezt én sem tudom.
Nagyon köszönöm, javasolni fogom nekik az oldalt.
Tetszik neki a ferfi? Esetleg szereti is? Akkor kozosen tegyenek valamit a helyzet ellen (bar zarojelben jegyzem meg, az a teny, hogy neked PANASZKODIK, arra utal, hogy csak jol akarja erezni magat, mert a paromat, vagy jeloltemet nem nagyon beszelnem ki masnak).
Ha meg csak szexet akar, akkor tipli...
A szóban forgó ismerősömnek is a fejében volt a görcs "úristen, ennyi idősen de ciki tapasztalatlannak lenni" és ő így oldotta meg.
Lealacsonyító...ez habitus kérdése, cél szentesíti az eszközt :), de lehet hogy bejön a Popperpéteres változat is, legyen úgy.
Olyan is van,hogy még magával sem őszinte.De azért az is igen frusztráló lehet ,hogy szóval szűz .Na most félhet,hogy nem jól teljesít.Ez komoly problémákat is okozhat amikor oda kerül a dolog.Meg aztán miért szűz még ilyen idősen?????
További ajánlott fórumok: