Magyaros menyasszonyi ruha (beszélgetés)
Nagyon szép mindkettőtök ruhája! :)
A vőlegény ruhája is magyaros lesz?
Nekem ez tetszik nagyon. De ezt menyecskének gondoltam olyan hogyishívjákkal, amit a ruha alá tesznek. Na nem jut eszembe =)
Vélemény?
Az jóó :)
Én még fehérre gondoltam, vagy valami nagyon világos színre.
De még ráérek úgyis, időm, mint a tenger....
Akkor a varrónő nevét és elérhetőségét kérdezd meg :))
Háát, én nem tennék menyasszonyi ruhára feketét :$
Egyébként szerinted az milyen, ha a következőt csinálom:
kiválasztok egy szép egyszerű fehér ruhát.
Aztán a ruha széleire fekete szalagot rakatok végig kb fél centi vékonyan.
És a ruha aljára körbe, vagy csípő 2 oldalán 1-1 függőleges sor minta feketével magyar motívumokkal?
Kérdezd meg tőle, honnan szerezte :)
És majd írd meg nekem is :)))
Nekem az egyik ismerősömnek olyan volt a ruhája. Hát valami fantasztikusan szép.
Nekünk jövőre lesz az esküvő, de mivel elég ritka az ilyen ruha, elkezdtem keresgélni
Ez engem is érdekel, mert én is ilyet szeretnék majd egyszer :))
Keresgéltem már, de nem találtam sehol modernizált magyaros menyasszonyi ruhát :(
Sziasztok!
Valaki tud olyan esküvői szalont, vagy szabót, aki foglalkozik magyaros esküvői ruhákkal?
Elsősorban nem a hagyományos pártás öltözékre gondolok, hanem olyanra, hogy egyszerű fehér menyasszonyi ruhán nagyon kevés apró fekete magyar motívum van.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van aki a veséjét is eladná, hogy kifizesse a számlákat, van aki meg 3, 5 millióért vesz menyasszonyi ruhát...
- Mennyiért lehet menyasszonyi ruhát kölcsönözni?
- Megoldható szerintetek, hogy esküvői frizura+smink készítésre már eleve a menyasszonyi ruhámban menjek a fodrászhoz?