Magyar vizslások ide! (beszélgetés)
Én most kaptam! Rögtön továbbitottam is!
Nem mondod, hogy ez nem él! Majdnem megütőttem a bokámat miatta, mert több helyre is próbáltam berakni!
Kis vizslák gazdit keresnek!
Mamijuk meghalt, cumisüveggel kell sajnos etetni őket!
Aki be tud fogadni kis vizslát, jelentkezzen!
...tovább »
De, ha csak továbbküldöd azzal is segítesz!!!
Nagy Edina: 06-20-9870-414
Sziasztok!
Most találtam rá a fórumra! Nekem ugyan nem vizslám van, de imádok minden kutyust!
Remélem azért csatlakozhatok hozzátok?
A habfürdőevés és kádvíz -teázás nálunk is játszik:)
Nem -nem voltunk vizslatúrán,általában a hétvégén a telken vagyunk,ahol ővé a fél Alföld:)
Hát Fülöp úr is hasonló! Bár a főzést kihagyja :D De a közelben telepszik le, hogy ha esetleg csurran cseppen valami akkor nehogy már kimaradjon. De pl. ha a kádban fekszem akkor tuti odajön, és adnom kell neki egy kortyot a fürdővízből, vagy habot kell rakjak az orrára... ez a perverziója :D
Miután a fiam most 3 hónapos jó idő van, ha sétálni megyünk csak hozzá kell érnem a babakocsihoz és már készen is áll, ha előtte oly mélyen aludt akkor is! :D
Vannak a vizslatúrák, Ti voltatok már??
Köszönöm. A nicknevem egy indonéz szigetecske. Lassan 20 éve láttam róla egy természetfilmet és azóta bele vagyok szerelmesedve. Helyesen Sulawesi-nek írják, de nekem jobban tetszett y-nal :D
Fülöp Úr idén lesz 7 éves! Még azért ereje teljében van, csupán korán őszül, no de a pasik ettől csak sármosabbak nem de?
A babával elvan. Megszagolgatta, megnyalogatta a kis lábikóját, de én vagyok neki a minden! Azért ha megfogom a babakocsit és a kapu felé indulok, tudja jön a séta!! Imádom olyankor, mint egy bakfis ugrál, hogy végre, végre, végre... :D
nem jön be???? hát az meg hogy lehet, mindenkinek bejön,
az összes kiskutyinak megvan az álomgazdi, még két hét és mennek pápá
www.kutyadolgok.blogspot.com
itt próbálod?
nem jön be a blog hiába kattintok rá!!!!
Egyébként mi lesz a babákkal???
Az jó:9 akkor kutyázhat is:)
Küldtem privit...
bizony, bizony:))
nekem egyébként is mindig egy csoda volt a vakvezető kutya, ami a legjobban tetszett benne, hogy amikor lekerült róla a hám, rögtön átment igazi "dilis" kutyába.
kiskutyák nagyrészére meg van a vevő, még vagy egy hónapom:))
Lili igen volt, bár nem nálam, hanem a tesóm lakásába, de az má rég volt, ott szerelmesedtek össze Manci kutyival