Magyar vizslások ide! (beszélgetés)
Sziazstok!!
Tettem fel még képeket a naplóba.
A pocak annyira cuki,és még kopasz:)Imádtam!!
De a fejen lévő szőr ugyanolyan puha maradt:)
Megnéztem::)))))Az a pocak:)Mennyit eszik eza a hölgy???
A napló tényleg cuki:)
Köszi.)Azt hiszem így gondolja:)
Tettem fel még egy képet a naplóba is, nem fért az adatlapra.
::::::::::::))))))))
Nem dehogy is!Hogy lehet ilyet állítani:)
Sziasztok!!
Istenem, annyira lehet szeretne egy ilyen kiskutyát. Bearanyozza minden napomat a drága, bájos kis lényével...Elhiszem sok esetben terápiás céllal is javasolnak egy kiskutyát. nem is tudom elmondani, az, hogy szeretem, imádom, az nem fejezi ki amit érzek.) Itt biztos sokan értitek mire gondolok:)
Üdv Mindenki!
Fagyöngy a pupák gyönyörű, sok puszit a pocakra! Dobtam fel néhány képet, a párnás kiverte a biztosítékot, de robogok tovább, mert óriásmeló van.
Puszi mindenkinek!
az a lényeg, hogy mindent ugy gondolj át, hogy kevés kutya képes összefüggéseket találni a dolgok között. tehát, ha belevered az orrát a pisibe, nem tudja, hogy azért van mert valamikor odapisilt.
a legjobb módszer: amikor leguggol pisilni, nem utána, pontosan akkor, akkor rákiabálsz,leszidod, sőt fölkapod, ha lehet akkor ki is viszed. akkor azt rögziti,hogy bent pisilni rossz, amikor kint pisil akkor viszont örömmámor, jutifalat, puszi, simi. itt pedig azt rögzit,hogy kint pisilni jó. van amelyik nagyon hamar megérti ezt, de némi türelemmel, mindegyik.
Hát igen ,nem a mi léptékünkben élnek,sajna,de addig viszont pörögnek:)
Cukorkák!
Szerelmem:)Anya kicsi virága:)
Tegnap találkoztunk egy 11 éves vizslálánnyal.Ő is nagyon cuki volt,fehér volt az arca ,de nem volt kövér...
Annyira elszomorodtam rajta hogy ilyen hamar öregszenek..Kárhogynem élnek addigmint mi.De neked ezek még nem aktuálisak.Szeresd sokat -sokat a csupasz pociját mert benöveszti:)