Magány társaságban (beszélgetés)
És az a baj, hogy nem próbálsz változni..
Ha próbálnád, akkor a reggel nem történt volna meg, akkor nem mindig az lenne a fontos, hogy neked mi a jó..
Így egyetlenegy párkapcsolatod sem lesz jó. Sőőt, nem is lesz!
Ezeket nem azért mondom, hogy megbántsalak, hanem most már túl vagyunk azon, hogy ütyürümpütyürümm, meg fejsimi. Ez nagyon komoly. Ha nem változol, senki sem marad meg melletted..
Értem, de ezzel még rosszabbat teszel..
Hagyd most békén.. Hadd agyaljon. Este átmegy, normálissan viselkedsz, és minden kérdésére választ kap.. ENnyi a megoldás..
Én nem tudom, hogy ezt hogy csinálod?
Miért nincs önkontrollod?
Kicsit sajnálom a srácot, mert sok mindent el kell viselnie! De szeret téged! és amint ezt felfogtad, és elfogadtad, hogy valaki szeret, meg kéne változni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BÍZZ MAGADBAN!
Most pedig abban, hogy fel fog majd hívni..
Többet nem hívhatod, MEGTILTOM:D:D
Nézz filmet, de most komolyan!!
Olyat, ami elgondolkoztat, esetleg halál van benne, vagy szerelmi történetet, amitől sírsz. Csak foglald le magad!!!
Ha hív:
Örülsz neki, és ennyi.. Várod..
És van egy meglepid..
A meglepid pedig az, hogy okosan viselkedsz, kedvesen, semmi hiszti, semmi durci, és hidd el, észre fogja venni!!!
Most új életet kezdtetek.
Ne erőltesd már rá minden igényedet!
Neki mások a dolgok.. És most figyelj, hogy ő hogy csinálta volna, ha Te nem erőlteted rá a dolgaid.. És engedj neki, mert ő is naaaaaaaaaaaaaagyon nagyon sok mindenben enged neked!!!!!
Könyörgöm nyugalom..
Basszus ez azért durva..
Szerencsétlent hagyd már lélegezni..
De most komolyan.. Ha azt mondja megy majd, menni fog..
Miért kell fél 2kor már vacsit készíteni??
Szerintem téyleg nagyon sok időd van, túl sokat agyalsz hülyeségeken..
Kéne neked valami állat, mondjuk egy kutya, meg egy hobbi, mert ez elképesztő.
Nem kell minden másodpercet együtt tölteni. Neki is kell egy pici privát tér, miért nem akarod ezt megérteni?
Amúgy meg lehet h tusol, lehet h TV-t néz, lehet h vásárol az esti vacsitokra, vagy tök mindegy..
HAGYD LÉLEGEZNI!!!!
Azzal, hogy rohangálsz utána, megint csak mutatod neki, hogy annyira önbizalom hiányos vagy, hogy muszáj vele lenned, hogy úgy gondold, valaki vagy..
Ez pedig nem így van!!!
VEgyél habfürdőt, kapcsold be a TV-t, és többet ne nézz a telefonodra sem.
Ha ő hív, mondd, hogy jaj de jó hogy hív, már vártad. és pont.
Semmi szeretlek, miért nem hívtál eddig,te szemét, stb..
semmi ilyen..
Nyugalom már..
Ezer meg mégegy dolga lehet, lehet h le van halkítva a telója, vagy egyszerűen most nem akar beszélni, mert olyat csinál..
(itt nem más nőre értem..)
Nyugodj meg, és lélegezz nagyokat, és foglald le magad!
Mi baja lenne????
Én itt vagyok..
Félig főzök, de vagyok:D
Mondd.
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Egy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában, úrinő a társaságban-Ti nem unjátok még?
- Változzunk együtt- testileg, lelkileg, jó társaságban!
- Nyilvánosan társaságban szoktál pukizi?
- Egy jó barátnőm pasija egy társaságban mindenkinek azt mondta, hogy már szakítottak... a lány erről nem tud...
- Elfáradok a társaságban, örülök ha nem kell sehova menni,...