Magánnyudíjpénztár-reálhozam - pár napja miért nem működik az egyenleglekérdező? (beszélgetés)
gondolod, hogy egy ISKOLA rakott kiegészítést????? :D :D
Marhára nem értem, de azt mondta a hölgy a telefonba, hogy ezek az adatok valósak...
Ami miatt kerek szemekkel nézek a világba, annak az az oka, hogy a Férjem RAKOTT ilyen kiegészítést, és ebből kifolyólag 2 papírt kellett kitöltenie.
Mondta is, hogy nekem nincs kiegészítésem, nekem azért csak egy papír van....
MOST AKKOR MI VAAAN????:D
Sziasztok!
Én is OTP-s vagyok, nekem reálhozamként 172.000-t, TAGDÍJ-KIEGÉSZÍTÉSKÉNT 480.000-t ír, így a kifizetendő összeget a két szám összeged adja....
Ebben egyetlenegyet nem értek: én nem raktam kiegészítést, csak a férjem.....
Sziasztok!
Az OTP végre feltette a honlapjára a reálhozam lekérdező részt...
2001 óta vagyok/voltam MNYP-i tag:
- növekedési portfólió
- ~1.400.000 forint tőke
- ~400.000 forint hozam
- Kifizetendő reálhozam: ~105.000 forint
És mit tudtok a tagdíj-kiegészítésekről?
tehát aki havi szinten pluszban rakott pár ezer Ft-ot, kiegészítésként.
Azt mondják, azt TÉNYLEG ki kell fizetniük...
Nem értem....
Nekem a pontos a összeget megmondták májusban és júniusban is.
Akkor én is leírom. :)
Feleségem is a kezdetektől fogva az Allianznál van. Ma felhívtuk a telefonos ügyfélszolgálatot, ahol csak annyit közölt a gép és az ügyintéző is, hogy CSAK július 20-tól mondják meg, kinek mekkora a reálhozama...
Én az OTP-nél vagyok (voltam) és az ottani ügyintéző azt közölte, hogy CSAK július 15-től "árulják el" a konkrét számokat...
Már irtam, de még egyszer leirom:)
Felhivtam őket telefonon. Én a kezdetektől tag vagyok igy meg tudták mondani a pontos összeget.
Májusban megmondták az április 30-as egyenleg szerinti reál hozamomat, nem rég pedig a május 31-est. Minimálisat, de áprilistól növekedett.
Július 20-án az utalás kezdődhet. Az egyenleget már most tudják.
Akiknek az OTP vagy az Allianz telefonos ügyfélszolgálatán megmondták, milyen összegű reálhozamra számíthatnak, árulják már el, hogy csinálták???
OTP CSAK július 15-től, ALlianz CSAK július 20-tól ad tájékoztatást a reálhozam mértékéről!
HA megnézem az ING oldalán ( [link] található számokat és a magánnyugdíjpénztárak reálhozamait ( [link] akkor a nagyjából azonos reálhozamú pénztárak között nem lehet nagy különbség...
Szia!
sehun bizony:) de már lexarom:)szedjék, vigyék, lopják..engem má nem érdekel:)
Szia!
Sehun semmi?
az a rossz hogy most ezzel minden család sok pénzre számit, többeknél is hallottam hogy megvesznek ezt azt amire különben nem telne hogy majd a rehálhozamból fizetik... és majd nagy lesz a koppanás:(
aki olyan 100ezerre számit az olyan 30ezret fog kapni kb
a számolás módja miatt:(
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- Agykontroll: valóban működik!
- Családi adókedvezmény, hogyan is működik?
- Másnak sem működik a facebookja?
- 2 napja nem működik a Cetelem Aurás sms szolgáltatás? Tapasztalta más is?
- Nálad működik az indamail, vipmail fiók? 2 napja nem tudok belépni! Azt írja karbantartás miatt látogass vissza később!