Ma kaptam egy üzit a barátnőmtől, úgy érzem, minden előzmény nélkül. Szakítás? Mit gondolsz róla? (beszélgetés)
Á, szerintem ne idegesítsd magad miatta. Van ilyen. Jobb ha előbb derülnek ki az ilyenek, mint később.
Bármi is volt, szerintem ez nem fair "szakítás"..
igen, o irta...
nem tudom lathatta-e a holgy egyaltalan, de ez biztos megmagyarazna egy ilyen reakciot.
en azt gondolom, hogy ha egy felnott ember tesz valamit, az mogott egy megmagyarazhato ok van a legtobb esetben.
az sms-e egyertelmuen lerazas, miert ne lehetne valakit hivni, csak azert mert kozbejott egy program a gyerekkel szilveszterkor.
ma meg csak 27-e van...
Ez annyira gáz, hogy megkérdezném, hogy viccnek szánta-e... Nem lehet, hogy viccelt?
Még azt az esetet megérteném, ha a lánya veseátültetésre vár, és kiderült, hogy szilveszter éjszakán megölnek útközben egy megfelelő donort, és ebben mindenképp kell, hogy segítsen a lányának. És az is érthető, ha nem akar téged belekavarni ebbe.
...gondolom, nem vagy vicces kedvedben, úgyhogy nem folytatom, de a helyedben tényleg megkérdezném, hogy viccelt-e, mert talán rájön, hogy ez nagyon gáz, amit csinált...
igen. eleg egyertelmu. de banto. mindent megtettem erte. nem tudom mivel erdemeltem ezt ki tole.
ez faj a legjobban. bar sajnalom hogy most sem jott ossze
es mi van ha veletlenul olvasta ezt?
"az utobbi idoben neten akadtam ossze olyan lanyokkal, akikkel intimebb kapcsolatba is kerultem. egyreszt mivel angliaban meg nehezebben megy, mikvel nem tudok nagyon tarsalogni angolul"
Ha van egy kis esze, rájön hogy a járt utat járatlanért nem érdemes elhagyni és visszamegy hozzád. Pláne ha nem úgy akakulnak a dolgok ahogy reméli.
A szilveszteri lát valahogy mindenkit megbabonáz. Másnál is láttam már ilyet.
Most néztem meg az adatlapodat. Szóval pasi vagy..
Ez kicsit más helyzet, de egyértelműbb. Szakítani akar, valószínű megjelent egy MÁSIK a színen...bocs.
Teljesen mindegy, én ilyen durva sms után az életbe nem keresném többet, és nem is érdekelne, még a számát is kitörölném. Az ilyen nem barátnő.
Ha még közbejött is valami, az a minimum, hogy felhív és elmondja mi történt.
Ha ez partnerkapcsolat akkor tuti, hogy semmibe vesz, és soha többé nem lesz köztetek semmi.
Nem semmi...ez kicsit durva.
hát, elég durván rázott le:(
ennél kulturáltabban is vissza lehet mondani egy programot szerintem..
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz MOST?
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Szellő nem veszi magához félárva ikreit... Mit gondolsz erről?