Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Lúzerség definíciója? fórum

Lúzerség definíciója? (beszélgetős fórum)


máj. 13. 23:05
Gyakran viszont amikor az ember túl jó akkor is másoknak jöhet az úgy át, hogy lúzer, mivel nem képes másokon átgázolni, taktikázni, "mocskoskodni", és tiszta szabályokkal játszva sokkal nehezebb az élet. Hiába érdemelne dicséretet amiért a legnehezebb szinten játszik, mások úgyis a végeredményt fogják csak tekinteni, hisz lássuk be, az emberek többsége szerint a cél szentesíti az eszközt.
máj. 13. 22:35
Nem mindenki szeretne önmegvalósítani, nagy sikereket elérni, valaki megelégszik a középszerű, harmonikusabb élettel. Nem gondolnám, hogy ettől lúzer, sem attól hogy nehézségei támadnak az életben, ha közben kitartó. A lúzerség inkább pancserség, kétbalkezesség, ügyetlenség. Amikor bárhogy is próbálkozik, nem tud magától elintézni semmit. Vannak hírességek, akiknek nagyon nehéz volt elérniük valamit, mégsem mondhatjuk rájuk, hogy lúzerek.
máj. 13. 21:43

A lúzer jelentése számomra nem az önmegvalósításra képtelen ember, hanem a vesztes, béna, pancser.


Egy nő, aki mindig az alkoholistákat vonzza magához, egy pasi, akit csak a pénzéért szeretnek.

A betörő, aki lopás közben elalszik a helyszínen.

Akire rátolják a melót mindig, de a jutalmat mások zsebelik be.

máj. 13. 20:14
Talán az lehet lúzer aki soha nem fejlődik semmiben és nem tanul semmiből ha tudna és egészséges.
máj. 13. 20:13

"A lúzer önmegvalósításra, sikerek elérésére lényegileg alkalmatlan, reménytelen életű, kilátástalan jövőjű személy."

Lúzer miben?

Sok önellentmondó jelentés van egymásnak.Rgy azt mondja ha semmiben se ér el valamit.van amelyik azt mondja hogy akkor az ha munka terén nem önmegvalósít vagy kivetiti az életre h egész életben(de mi az önmegvalósítás,azért ez nem olyan fix)(az ideiglenes valami elérését nem taglalja)(de ha pl nőknél elér valamit azt már leszarja)

Arról nem is beszélve hogy akkor sok buddhista is lúzer mivel nem akarnak önmegvalósítani.Lehet valaki egyszerüen nem akarja ezt.és egy down szindrómás pl hogy önmegvalósítana?Aki önhibáján kivül nem tud arra rámondani hogy luzer az meg főleg aljas.Akkor marad az aki egészséges és nem tud semmit se elérni.de van ilyen?Ha annyira egészséges hogy baltáz el mindent?


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook