Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Love story egy csalóval, kaland az interneten cikk

Love story egy csalóval, kaland az interneten


Valós, rövid ideig tartó "nemszerelem" egy csalóval, aki nők hiszékenységéből él.
Love story egy csalóval, kaland az interneten

Kezdem azzal, hogy soha nem jelölök vissza idegent, de még az ismerőseim ismerőseit sem, ha számomra idegenek. A külföldi jelentkezőket alapból tiltom. Na de akkor, hogyan is talált rám Gomez az amerikai ortopédsebész? Volt mersze egy posztom alá kommentelni, mélyen behízelegve nekem. Felbosszantott, mert pár napja töröltem a jelölését. Gondoltam jó, hát akkor lássuk, hogyan működik egy ilyen csalás, mire és hogyan fog tőlem pénzt kérni?


Hamarosan megérkezett chat üzenete is. Átlátszó hízelgés, google fordítóval magyarosítva. Hát akkor vágjunk bele. Bemutatkoztam neki, kértem hívjon csak Zolinak, elmeséltem, hogy van egy csodálatos tarhonyaültetvényem. Ő pedig leírta, hogy Szíriában állomásozó, amerikai ortopédsebész. Próbáltam értelmesen írni, amire szintén jött egy automatával generált válasz. Innentől nem fárasztottam magam gondolkodással, hanem innen-onnan kimásolt szövegekkel beszélgettünk.


Bár néha amikor versekből idéztem visszakérdezett, hogy mit is akartam én mondani. Naponta többször megkérdezte, hogy hol vagyok, mit ettem, nehéz napom volt-e. Ilyenkor mókáztam kicsit, reggelire frissensült kíváncsiságot ettem és jelenleg magamon kívül vagyok. Aztán persze szeretett volna Whats applikáción beszélgetni, ragaszkodott hozzá, hogy töltsem le a programot és küldjem el a számomat. Ez alól utazásra és hálózathibára hivatkozva kibújtam. Így maradtak az üzenetek a megszokott csevegőprogramon, kifényképezve és szórakoztatva vele családom férfi- és nőtagjait.


Négy nap után elmesélte, hogy ő hisz a távkapcsolatban és hiszi, hogy megtalálja a lelkitársát. Elküldtem egy gifet, melyen egy kislány bemutat neki, megdicsérte szépségemet. Aztán megint kérte, hogy töltsem le a programot. Itt már nem tudtam kibújni alóla, hát azt mondtam letöltöttem, de nem működik. Némi huzavona győzködés után megkérdeztem, "Lehet, hogy a vezetékes telefon nem jó hozzá?". Erre csak egy "nem baj drágám"-mal válaszolt. Másnap megkérdeztem, nem unja e, hogy fárasztjuk egymást, de természetesen nem értette.


Aztán eldöntötte, hogy ő annyira szerelmes, azonnal hozzám akar utazni. Végre a lényegre tértünk. 5500 dollárra lett volna szüksége ahhoz, hogy hozzáférjen saját, 109000 dollárjához. Persze azonnal, sürgősen utalva. Mert ő majd ugye mindet visszafizeti. Elküldte a számla adatokat az utaláshoz. Megígértem, hogy utalom is hamarosan a pénzt. Tűkön ülve várta, hogy az megérkezzen. Öt perc után megkérdezte, hogy mennyi idő még? Negyed órát adtam meg, kértem várjon türelemmel. Aztán várt félórát, közben szívecskék garmadát és szerelmét kifejező üzeneteket kaptam. Embert nem szerettek még úgy, ahogyan ő szeretett engem eme félóra alatt. Megkérdezte, jelölhetem-e, hogy kapcsolatban vagyunk? Ezzel boldoggá tettem, naná hogy szeretné, ha folytatnánk. Aztán türelmetlen lett. Én is. Így egy középső ujjal bemutató kép elküldése után tiltottam.


Így esett meg, hogy ezúttal nem ért célt a csaló.

Csak remélni tudom, hogy az egy hét alatt félórát elraboltam az idejéből. Mert nekem akkor már megérte, mert addig sem más, érzelmileg kiszolgáltatott, hiszékeny nőket szédített.
Írta: Banyaci, 2023. augusztus 26. 12:51
Fórumozz a témáról: Love story egy csalóval, kaland az interneten fórum (eddig 53 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook