Főoldal » Klubok » Lisztérzékenyek ide! klub

Lisztérzékenyek ide! (nyílt klub)

Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

1 2 3 4
2011. márc. 30. 19:09

Sziasztok! Hát bizony jo lenne olyan hely(üzlet,étterem,vagy gyorsbüfé pl.)ahol a lisztérzékenyek is nyugodtan és bármit fogyszthatnának és nem kellene azt nézegetni vajon ehet-e,és mit tartalmaz amit választott.A minap én nagyon megkívántam a hamburgert,velem volt a keresztlányom is,és töle is kérdeztem eszel? mire Ö:na de köri?????????? teljesen kiesett a fejemböl,ö nem ehet,kicsit rosszul is éreztem magam töle.

Megkérdezhetem:ti kaptok diéta pénzt a lisztérzékenységetekre?

71. Bogicaa (válaszként erre: 70. - Drienke)
2011. márc. 30. 15:58
Igen, sajnos külföldön sokkal nagyobb a választék mint nálunk!!! Angliában is nagyon sok helyen kapni hamburgert és egyéb finomságokat. Kár hogy itt nálunk még nem támogatják a lisztérzékenyeket! Nem elég hogy kicsi a választék, még 3x drágább is.
2011. márc. 30. 14:55
Az lenne a tuti, ha lenne pizzarendelés is. Egy kedves barátom mondta, hogy Pesten az is van. Egy lisztérzékeny ismerősöm Ausztráliában él,ott minden van, ami lisztérzékeny szem-szájnak ingere.
69. Bogicaa (válaszként erre: 68. - Drienke)
2011. márc. 28. 17:58
Az nagyon jó lehet! Sajna errefelé nincsen ilyen bolt!
2011. márc. 28. 09:55
Itt is sokat kellett rá várni, de az egyik termék család nyitott boltot. Picike ugyan, de egy hozzáértő ember vezeti.
67. Bogicaa (válaszként erre: 66. - Drienke)
2011. márc. 28. 09:02
De jó! Csak sajnos nagyon messze lakom!!! :( Pedig megkóstolnám.
2011. márc. 27. 10:07
Sziasztok! Szegeden lehet frissen sült, gluténmentes pékárút kapni! Hurrá!
2011. márc. 2. 15:00
Vagyis egy részét lehet, hogy elkeverem a másik részét úgy csinálom, ahogy mondtad.
2011. márc. 2. 15:00
:-) ok
63. Bogicaa (válaszként erre: 62. - Drienke)
2011. márc. 2. 09:05
Szerintem ugyanúgy csináld mint a lekvárosat, csak a lekvár helyére túrót tegyél. És akkor olyan mint a túrós bukta.
2011. márc. 1. 12:26
Szerintetek a Bogicaa féle lekváros buktát hogyan csináljam meg túrósan? Eleve keverje a túrót a tésztába?
61. Bogicaa (válaszként erre: 60. - Drienke)
2011. febr. 28. 10:04
Jóóó,próbáld ki aztán majd írd meg hogy milyen lett. Ha jó én is kipróbálom :)
2011. febr. 28. 09:52
Bogicca, a kekszet megpróbálom kávésan elkészíteni. Nem tudom mikor lesz kedvem kísérletezni, de megcsinálom.
59. Bogicaa (válaszként erre: 58. - Drienke)
2011. febr. 27. 14:29
Igen, érdemes bele tenni jócskán lekvárt, mert akkor finomabb. majd még teszek fel receptet. Van még aranygaluska is, azt nagyon sokszor szoktam csinálni. Majd felteszem. :)
2011. febr. 27. 13:32
A keksz elfogyott így a buktát sütöttem meg, nem a receptben leírtból, hanem mesteresből, de nagyon jó lett. A lekvárt így utólag kevésnek találom, de majd teszek hozzá kiskanállal. :-) Köszi
57. Bogicaa (válaszként erre: 56. - Drienke)
2011. febr. 26. 17:59
Nagyon örülök, hogy sikerült!
2011. febr. 26. 17:48
Sziasztok! Én pedig megsütöttem a csokis kekszet. Fél adaggal kezdtem, de egész tojást tettem bele és pont összefogta a tésztát. Én nem nyújtogattam, hanem felhengergettem egy folpackba, betettem a hűtőbe és 2-3 óra múlva felszeltem. Nagyon jó lett. Szerintem hamarosan megcsinálom a buktát is. Köszi Bogicaa
2011. febr. 24. 20:38
Ismént én vagyok,ma is sütöttem,ma egész adagot,és talán még jobbbbbbb is lett mint az elsö.Fincsi!!!
54. Bogicaa (válaszként erre: 53. - F1e9d7e6d4)
2011. febr. 22. 20:21
Jaaaj de jóóóó! Nagyon örülök hogy tudtam segíteni valamiben!!! Mondtam én hogy nagyon finom!!!
2011. febr. 22. 19:33

Sziasztok!


Bogicaa,ma megsütöttem a lekváros buktát,elöször csak kiprobálás céljábol a felét vettem mindenböl...hátha nem sikerül,de!!! sikerült,mi több nagyon gyorsan el is fogyott,igaz hogy csak 12 darabos maffin sütöben sütöttem,de már holnapra is megrendelte a keresztlányom,akkor az egész adagot készítem.Köszönöm!

52. Bogicaa (válaszként erre: 51. - Drienke)
2011. febr. 16. 16:58
Naaa....akkor jó étvágyat hozzá!!! :)
2011. febr. 16. 16:32
Képzeljétek, ma olyan finom sárgaborsó főzeléket csináltam, krumplival sűrítettem be, annyira finom lett.
2011. febr. 16. 16:31
Engem az bosszant, amikor azt mondják ... ennyitől még nem lesz bajod ...
49. Bogicaa (válaszként erre: 48. - F1e9d7e6d4)
2011. febr. 15. 20:51
Hát igen, meg kell szokni a családnak is. Engem is még sokszor megkínálnak...
2011. febr. 15. 20:00
Keresztlányomnak tavaly állapították meg hogy lisztérzékeny,akkor 19éves volt,többé kevésbé megrémült hogy hogyan is lesz tovább,de mi is a család,hiszen ha a valami finomat sütöttünk vagy föztünk mindig jóízűen evett belöle.De mostanra ez ugy megváltozott hogy mi is igazodunk Ö hozzá,ha tudjuk átjön ebédre vagy vacsorára az ö lisztjéböl fözünk hogy ne kelljen azt mondani te ebböl nem ehetsz,bár néha a nagyika elfeledkezik és megkínálja rétessel,vagy kaláccsal,,ilyenkor ö szól,jaj mamika nem ehetek,és mamikának néha a szíve szakad meg olyankor.
47. wencus (válaszként erre: 46. - Drienke)
2011. febr. 15. 13:02
Én a fiamnak mindig annyit főzők ki amit megeszik. Leves tészta 1 nagy teáskanál. Száraz tészta 1 evőkanál, és van, hogy ezekből is sikerül maradékot hagyni.
2011. febr. 14. 20:09
Ti hogy vagytok a tésztás kajákkal? Nekem frissen nagyon finom, de másnap... mindig tennem kell rá újabb adag szószt.
2011. febr. 14. 20:08
A hétvégén szerintem megcsinálom :-) Hétvégén sütöttetek valamilyen gluténmenteset?
44. wencus
2011. febr. 12. 17:33
Van még egy gesztenye piskótám is de azt majd holnap beírom ma nem vagyok formába.
43. wencus (válaszként erre: 42. - Wencus)
2011. febr. 12. 17:32
Bocsi teljesen kába vagyok a sárgába kell a cukor és a citrom héja is / ez is elhagyható/.
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook