Lidl---termékei és a velük kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)
Én is szeretek a LDL-be vásárolni.
Kimondottan jó a szemránckrémük,pár száz forintba kerül és sokkal hatásosabb mint a több ezer forintos.
De ezen kívül a kutyáim az ott vásárolt száraz kutyakaját imádják a legjobban.
Mindig van akció,pl a múltkor 1700-ért vettem egy kiló OMNIA kávét,ami 2200 körül van más bevásárló központban.
én sem vettem még a lidl-ben pl mosószert mert túl olcsónak találom.
de itt írták a csajok, h piros meg zöld kupakos F...betűvel kezdődő folyékony mosószer tök jó.
hát ma vettünk majd kipróbálom ha elfogy a Per..lem.
a felvágottakat, szalámikat, sajtokat, joghurtokat nagyon szeretem. meg a házias fagyasztott burgonyát, meg a serpenyős zöldségeket....
s ezek nem "óccsó" kategóriába tartozik például.
Nem kell odajárni,ha ilyen negatív a véleményed.
A Lidl azoknak a kedvenc helye,akik gyengébb anyagiakkal rendelkeznek,és itt is tudnak finom és jó dolgokhoz jutni.
Nekem pl. nagyon jól bevált,nem járok előkelő üzletekbe vásárolni,nem tudnám megfizetni.
Macskaalmot ismeri valaki?
A mososgatótablettát azóta s használom.Kifogástalan.Első alkalommal valszeg rosszul pakoltam be a cuccot a gépbe,azért lett foltos benne minden.Nem tudott öbliteni rendesen.
Piros Formil mosógél,nem nagyon koszos ruhára teljesen megfelel.Gyerek foltos,pacás cuccai is tiszták lettek.Doussy öblitők is tök jók.Gyümilevek is finomak.W5 szemüvegpuca,versenyre kel bármelyik aranyárúval.
az üzlettől kéne kanunk vmi jutalékot lassan mert dicsérjük ....
:)
Lidl: a várakozáson túlmenően még egy übersznobnak is jó, még ha szemlesütve, titokban jár, akkor is degeszre vásárolja magát, hisz van egy csomó termék ami kifejezetten jó minőségű..
az üzletek tiszták, átláthatóak, a kasszák gyorsak, az eladók készségesek.
Összegezve: jó betérni a Lidlbe!!!
lidl: szar.
termékek: detto.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Bon Prix katalógusáruház. Mi a tapasztalatod velük kapcsolatban?
- Csak csevegés a gyerekekről.Bármi ami velük kapcsolatos.
- Ki milyen szomszédokkal van körülvéve, milyen a kapcsolat velük?
- Ti odadnátok a gyerekeket nyári szünetben az exeteknek, ha nem tartja velük a kapcsolatot?