Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Én még meg tudtam nézni.
tetszik a stílus amit képviselnek,de hajmeresztő áraik vannak
Az előbb megadtam a címet, de a kis szemfülesek törölték :-)
gianfrancoferre pont it/home pont html
Hogy nagy turkis vagyok-e? :-D
A főbérlő volt szíves még egy duplaszekrényt beállítani nekem a tetőtérben, de semmire nem megyek vele, mert a szobám csatatér, a szekrények tömve vannak, a zongoraszéken halomban áll, a két szárító hónapok óta nyitva van a szobámban dugig felpúpozva, és a franciaágyam másik oldalán nem egy szőrös férfi alszik, hanem azok a ruhák, amik már nem fértek el az előbb említett helyeken!
hihi! Az hozzánk is jött tegnap. Már a kapuban mondtam neki,hogy minden pénzem elköltöttem a boltban az előbb. Megkérdezte:akkor ne pucoljak? Mondom ne..és elment :)
Szerintetek a közüzemi számlákkal is meg lehet ezt csinálni :)?
Nagy turkis vagy? Én olyan béna vagyok,vagyis nincs türelmem
Mit izgultok hogy szétesik a csapat? hát újraműttetitek, az a divat..:-)
Jah egyébként most értem nemrég haza a kontrollról..annyira nem vagyok feldobva, 95 és 100, de 0.5 Haze...valami már megint alakulni akar, de most legyőzöm!!! legalábbis remélem!
Huhhúú, tegnap voltam moziban. Ha valaki lézeres szemműtétre készül semmiképp ne nézze meg elötte a Végső Állomás 5-t :D
Egyébként visszatérve az újabb tervekre, már belekukkoltam a jobb oldali reklámsáv "Hegek? Ráncok? Eltűnnek Magyarországon egyedülálló kezeléssel" című izébe. Árakat nem írnak, de már úgy néz ki az arcom, mint egy francia bulldogé. Lehet, hogy rájuk csörgök, hogy mennyi az annyi.
Laser forever! :-D
:-D
Hatalmas őzike szemű gyógyszerész srác :-)
Jelentkezzünk mellplasztikára!
Ki sem merem mondani, hogy Gyarminak, Penumbrának és Daninak mit tudnék javasolni :-)
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?