Lézeres szemműtét (beszélgetés)
:) Hát köszi, egy angyal vagy! Megsasolom majd az oldalakat. :)
Azért szólj,ha gyermekruciban is jó leszel már... :) Minden infora vevő vagyok, aztán majd egyszer meghálálom valahogy! :)
Gyermekruciban még nem utazom, de innen veszem a fehérneműket:
venuszfehernemu pont hu (olyan korrektek és atompontosak, hogy nem is bírtam szó nélkül hagyni és szembedicsértem őket levélben)
lábbelik:
mixershoes pont hu (itt meg arra kell figyelni, hogy az új cuccokat nem szabad egyből megvenni, mert 1-2 hónappal később rohadtul lenyomják az árakat)
clickshoes pont com (kb. ugyanaz a helyzet, egyszercsak gondolnak egyet, és több ezerrel leviszik)
Akkor majd hozzád megyünk protekcióért, ha kell valami! :D
Gyerekrucis oldalaid is vannak? :P
:) Hát ja! Mindegy, mert összegyújtöm külön a nem használt új ruhákat, aztán egyszer eladom őket jó pénzért. :)
Amúgy a gomb a mániája a nem szeretem ruháknál. Ha van rajta gomb, krokodilkönnyeket képes hullatni, csakhogy ne adjam rá! De, hogy honnan jött ez a dili, nem tudom. :P A nagyok nem igazán válogatnak, Ők inkább simán csak követelnek! :D Én meg eljátszom,hogy rossz a fülem. :D
:-D
Ez a márka igazi menőség motoros körökben!
Kezdetben én is féltem a turkesztól, hát még az internetes rendeléstől. De már totál képben vagyok, hogy mikor mire kell odafigyelni, hogy ne verjenek át sem minőségben, sem árban.
Fehérneműt és lábbelit is csak netről rendelek, soha nem volt még sem méretbeli, sem minőségi problémám (cipőket - Ajnácskának üzenem, hogy magassarkúakat is :-) - 3-6 ezerért tudok venni, mert már megvannak a bejáratott honlapjaim. (Természetesen ezeket vadiújan veszem a forgalmazótól, számlával, kiszállítással, mindennel)
De jó lehet! Én ebben sem lennék szerencsés, ugyanúgy, mint a turkiban! :) Pedig a babojámnak olyan szupi cuccokat szoktam nézni, de amúgy sem merném megrendelni, mert Ő olyan, hogy ha azt mondja nem veszem fel, akkor arra keresztet vethetek. Egy gatyó (még jó, hogy nagyobbat vettem!) tavaly óta 1 évet állt a fiókban, mire idén rá tudtam beszélni, hogy vegye fel, mert nekem is olyan van, csak nagyban és az milyen tök jó lenne. Ment a rizsa...
Pesten egy gyerekruha boltba (ami mellesleg qrva drága, a fene enné meg!) benéztünk, az embernek volt még megbeszélnivalója a tulajjal, kinéztem egy tökjó kis felsőt neki, kemény 35000 ft-osat, majdnem elájultam!!!! Most képzeld el, ha olyan lettem volna, hogy megveszem, aztán itthon meg azt mondja rá, hogy nem veszi fel?! :D Előbb sírógörcsöt, majd kisebb infarktust kaptam volna! :P
Akkor kapaszkodj meg, mert ez bizony 15 ezer volt + posta (az kb. egy ezres lesz) :-)
Bolti ára 39.800 Ft.
gaborcsizmak pont hu per csizmak pont htm
A legelső kép az oldalon...
El sem kezdtem, viszont a csizmáról tettem fel képet :-)
Egy eredeti Gábor cipész által készített bájos kis veszkó!
:)
És összepakolni sikerült már? ;)
A fél fogamra nem elég :-)
De van egy jó hírem: ma lejárt a westerncsizma aukciója, igen, az enyém lett :-D
Daninak is ez volt az egyik indok,nem?
Bár tényleg így van,akinek nincs sehogyan sem 300 ezer forintja,annak egy ilyen akció miatt nem lesz 240 ezre sem. Talán a azokat erősítik ilyenkor,akik már elindultak az elhatározás felé,de még bizonytalanok.
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?