Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Majd a talin megismersz!!! :)
És attól,hogy regisztrálok az fb.-n,még kinyírhatlak benneteket egy óvatlan pillanatban:)
Na de viccet félretéve,drága Capuccino! Bármikor nagyon szívesen szolgáltatok bővebb infót magamról emailban,akár képekkel is,de én semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó semmilyen közösségi oldalon ott lenni. Ez nálam elvi kérdés :)
Én közlöm, nem akarok olyan emberreltalizni, akinek még a nevét sem tudom/juk! :P Csak annyit, hogy nyonyikaPONT! :D Az anyukám arra tanított, hogy ne álljak szóba idegenekkel. Semmit nem tudunk Rólad. Bocsi :D De változtathatsz a dolgokon. Tudod: pl. face
Amúgy mennék, ha lesz, aki felvisz. :)
EL kell mondanom,hogy én szeretem a karácsonyt és várom is. Sajnálatos,hogy evvel lassan a kisebbséghez tartozom. :P
Nyonyi, szólj ha jössz,én benne vagyok a taliban.
Nem, ebben a korban szükségem van a 2 napos hétvégére az 1 liter sör kiheveréséhez :-)
Viszonylag későn feküdtem le tegnap, még megnéztem valami kígyófejű halról szóló "ZS"-kategóriás rémisztős filmet... úgyhogy most másztam ki az ágyból 9-kor, ezt is ki kell pihennem :-)
Szerinted miért a ringyós cuccaidra pályáztam? :D
Ma is bulizol?
A testedet??? :-O
:-D
Akkor egy elhajlást csinálhatnánk januárban,mit szólsz?
Többiek csatlakoztok?
De rohadtul irigyellek most!!!! :)
Olyan hangulatban vagyok.....
Sehol semmi sziget... itt ülök az ágy szélén és már megint ittas vagyok, pedig tényleg nem szoktam inni :-) Itt volt szolnoki barátnőm, elmentünk a turkeszba, aztán bezúztunk a Keletihez a Derby sörözőbe, megittuk, ami jár, aztán hazakúsztam busszal, de még mindig zúg a fejem :-)
Egyébként 20 perce adtam el egy bársonyruhát :-)
:)
Szemed?
Hello Luca! Veled is mizu? Fogadjunk valami trópusi szigeten ülsz,és éppen egy old spice pasi kényeztet,mert annyira bejött a vatyerázás?:)
vagy nem ezért vagy eltűnve?
Na,csak sikerült kiugrasztani a nyulat... :)
Mindenki lesben áll,mikor lesz egy friss hsz :D
Karácsony!!! Ugyan már,mit kell arra annyit készülni?
Jobbulást!!!
Én már túl vagyok rajta,engem is kiütött. De én is csak akkor veszek be gyogyit,mikor már hányingerem van a fejfájástól :)
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?