Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Elképzeltem,hogy egy kisember agonizál egy mese előtt. :D
Azért mindennek megvan a maga előnye. Te nem kelsz egyedül mégha korán is teszed. :)
az egyik "ilyenkort" radíroztam :)
nálam amúgy most is nyugi van,délutáni alvásukat töltik,az kb 3 óra hossza
Jó reggelt!
Nyonyika,Te nem tudsz aludni?
Jó reggelt!
Luca! Nagyon jóóó!!!!!!
Ajnácska! Szerintem nem számít
sziasztok,
most néztem rá, az egy hónapos kontrollom pontosan 5 hetesre sikeredett, vagyis véletlen úgy adtak időpontot. Szerintetek felhívjam őket újfent, vagy lapítsak, mint xxx a fűben?? a múltkori után. Számít az az egy hét? :)
Örüljetek velem!
Ma reggel, a műtét után először szemüveg nélkül bal szemmel szinte hibátlanul (cyl 0,75 D) láttam a kb. 2 cm-es feliratot a tévében 4 méterről! Ez valami csudaklassz volt, én olyan boldog voltam. Igaz, hogy nem tartott tovább pár percnél, de műkönny használata nélkül produkáltam! Utána elmászott a kép, de kit érdekel?! :-)
Csak nem ilyen bankjegy eredetiség vizsgáló uv lámpa volt?
Én rendszeresen belenézek mikor vásárolok, nincs gáz vele:)
Jó reggelt!
Az szép,gratulálok.
Nekem sikerült tegnap uv lámpába nézni. Pár másodperc azért remélem nem okoz jelentős romlást. :(
Jó reggelt!
Na már túl is vagyok a kontrollon, 1,25 mindkettő, bár átvágás mert szerintem a jobb kicsit rosszabb, na mindegy.
Kettőre csökkentették a flucont, 1 hónap múlva reggeli 1 csepp és a következő, fél éves kontrol 2 hónap múlva július közepén:)
Hát egyenlőre nincs de remélem egy darabig nem kell igaz hogy mondták hogy későbbiekben lehet hogy szükségem lesz rá mivel be töltöttem a 40-et
De hát majd veszek a Teszibe egy százasért!
Nekem a messzi látásra volt szükségem mert autót vezetek és mindíg zavart a szemüveg!
Sziasztok Mindenki
Én november 16-án voltam műtve IL, és A Fócuszban
a plusszosból minuszost sikerült ki hozniuk a bal szememen, és csütörtökön, voltam újbol meg műtve és azt a 0, 25-öt vissza csiszolta és most tökéletes a látásom, ma voltam kontrolon és minden rendbe volt, nem bántam meg hogy így döntöttem!
Mindenkinek éles látást és sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?