Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Hát barnára nem fogom festeni, de a nagy felháborodás miatt már szőkére se:D Pedig nekem az tetszik.
A műkönnyel kapcs...nemtom...valami mélyről jövő ellenszenvet érzek:D
ez majd előnyödre válik úgy 10 év múlva.:)
Emlékszem mikor én is 23-24 voltam,még cigiztem,a boltban folyton elkérték a személyimet :P
Miért vagy ennyire műkönnymegtagadó?
Nem száraz a jobb sem és csak pár napja szurkál,azóta javul is. Szerintem dolgozik a drága és küzd a bal szemem elnyomása ellen. :)
Még valami,a barna sokkal jobban áll (főleg ha sötét lenne),ne fesd be szőkére. .)
Nekem meg pont mostanában szárazabb, de jól látok, teljesen. Műkönnyet továbbra se használok, nem vagyok hajlandó:D Reggel alig bírom kinyitni néha...
A jobb szemed biztos azért rosszabb, mert száraz, nem? Azért is szurkál, gondolom. Úristen...Tiszta De Luca lettem:) Diagnosztizálok:P
Nyonyika, ajánlom a nutellát!!!Minden gondot elűz!
Remélem nem lesz komoly gond belőle, akármi legyen is az...
az milyen? gyerekes? :D
ezt bóknak veszem:)
Ma a buszmegállóban egy néni megállított, h. milyen szép kislány vagyok:) Majdnem szívrohamot kapott,amikor megmondtam, h . 26 vagyok...bakker
Jól írja Luca,12 percet kell futnod és minél gyorsabban. Nem tudnék pontos értéket mondani,hogy mi az ami már jó. Szerintem a lényeg,hogy szépen-lassan mindig többet érj el,akkor biztosan jól csinálod. ÉN nem Cooperen hanem Margiit-sziget körön mérem a dolgot. Az 5.3 km,most 28 perc alatt érek körbe.
Fontos,hogy folyadékot előtte,közben (!) és utána is fogyassz. Lehetőleg ne sima csapvizet hanem minimum ásványvizet vagy izotóniás italt. Tudnék még írni róla sokat,de nem férne ki. :)
Nem,nem! De ez is sajnos nagyban befolyásolja az életünket. És félek ez egy rossz széria kezdete.
De már az előbb bőgtem egy nagyot,most kicsit könnyebb :/
Persze,hülye vagyok:D A tesz volt a fejemben,de nekem nem az kell,csak szét vagyok esve kissé.
Nem jó híreket kapok mostanában :( nagyon nem jókat
Adatlapomon?
Köszönöm kérdésed. :) Érdekesen. Nem kell műkönny lassan 2 hete,egyáltalán nem használok,mert baromira nem szárad a szemem,még reggel se szinte ébredéskor. A bal szemem továbbra is atomjó,a jobb pedig néha szurkál és én azt hiszem lassan kezd erősödni. Neked jól szuperálnak? Nem nézegeted az uv fényt kibocsátó tárgyakat? :)
Gyarmi! Egy off kérdés: Te nagy futó vagy,igaz? Én elkezdtem 2 hete kijárni az erdőbe futni. Mennyi idő alatt lehet eljutni arra a szintre,hogy egy normális idő alatt( mondjuk 16 perc),le tudjam futni a qper tesztet?
2 hónap elég? Heti 5 futással?
Igen, én is így érzem...
Most szeretgetem a tengerimalackát:)
már az adatlapon:D
Majdnem, a Vidámparkban:)
;)
Hogy van a szemed?
köszi:) egyfolytában mindenki lebeszél...
Szegény kicsi Cuccancs, már az örök magmezőkön legelészik...Tegnap néztem bébihöriket, de nem bírtam venni végül...bár ezt úgyis olvastad gondolom:(
Ajnácska! Nagyon jó az új képed! :D
Sajnálom a kis csöppödet! :(
a nyers férfiasság leveszi a nőket a lábukról:):)
Remélem rendben lesz a szemed mostmár hamarosan és nem kell megint kapartgatniuk, de ha mégis, akkor is jó lesz, hidd el, csak később:)
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?