Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Én a hagymapucolástól + vágástól tutulok! :D
Legutóbb egy hétvégi bográcsozáshoz több, mint egy kilót kellett felaprítanom. Kíííínlódtam. Vágtam, közben az asztal lábát rugdostam kínomban. De nem nyúltam a szememhez, mert azt már kitapasztaltam, ha megdörzsölöm olyankor, akkor az még rosszabb. :P
Egyszer kipróbáltam, hogy cseppentettem bele műkönnyet, hát marha hülye ötlet volt. Még rosszabb lett...
Megvagyok, csak eddig söröztem :-) Most ment el barátnőm.
Becsatlakozom: nem futok, mert sűrűn jár a BKV, a szemem száraz, továbbra sincs javulás, én is epilálok :-D
Gyarmi! Köszi :)
Fogok is,mert utána szó szerint leküdtem 1 litert.
Capuccino! Vizet mennyit iszol naponta? Én mondtam már nektek,hogy elkezdtem napi 3,5 liter vizet meginni direktben,és azóta alig műkönnyezek,érzem, a látásom is normalizálódott,és semmi panaszom. Próbáld ki!
Pedig már gondoltam rá, hogy betárazok műkönnyből, tudod, hátha mégis lesz olyan világvégeféleség... :P Ja persze, ha megmaradok, akkor utána ne legyen gondom rá! :D
Egyébként nem tudom, mit tudnék tenni az ügyben. Ötlet? A corneregel-t is úgy javasolták az optik-mednél emailben, amivel nagyon jót tettek velem, mert iszonyatosan fájtak a szemeim reggelente, szó szerint, mintha kést vágtak volna bele az első kinyitásnál. Aztán egész nap némán szenvedtem, és rettegtem a következő reggeltől. :( Most már csak azt nem tudom, hogy folyamatosan meddig lehet egyhuzamban használni. Lehet megint írnom kellene nekik. :P
Ja, így értelmeztem, csak nem voltam benne biztos. :)
A műtét előtt nem volt szemszárazságom. :P Úgyhogy szerintem annak köszönhetem.
:D
Nagyon ügyes vagy! Irigyellek! Én akkor bírnék ennyit futni, ha a kutyák megkergetnének. :D Felénk veszélyes futni! :P
A süssina bogyó jóóóóó! Nincs mellékíze!!! :P
Mit okoz a kezelés? Nem vettem a lapot.
Büszke vagyok Rád. :) Azért vizet szerintem vigyél legközelebb. Növeli a teljesítményed is és a szervezeted sem terheled agyon.
Nem árt a szemnek,én rákérdeztem. Azt mondta a doki már másnap is futhatok a műtét után.
Na,na! Ne rám kend! :D Ne add fel ilyen könnyen!
Én most jöttem vissza egy 3 km-es menetből,30 fokban,víz nélkül,és még nagylány is vagyok(khmm) :)
De képzeld Gyarmi,az első 1,5 kilómétret egyszusszra futottam. Ezekkel a paraméterekkel most nem is rossz:) Most olyan vagyok,mint egy túlérett cseresznye :D
De ugye ez a megeröltetés nem árt a szemnek?
Dehogynem,mindegyiknek van mellékíze. :P
Ezt a lézeres kezelés okozza?
A süssinának nem! :)
A könnyeimmel semmi probléma, sokszor itatom az egereket. :P De nem bőghetek reggeltől-estig! :D Két rívás közt marad a műkönny. :)
Annak mellékíze van,én rosszul vagyok tőle.
Nézz több drámát és romantikus filmet,hátha beindulnak azok a könnycsatornák. :)
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?