Létezik örök szerelem? (tudásbázis)
veled mindig jót lehet beszélgetni:))
nem csak ma:)))
és ez jó.ritkán találok olyan embert akivel lehet beszélgetni.itt pedig egyenesen ritka mint a fehér holló:)))
de ahogy elnézem te másban is igy lehetsz nem csak a főzésben:))))
olyan igazi hús vér ember vagy érzésekből és élményekből, és hangulatokból összerakva:))))
és persze ennek továbbfejlesztett műve:))))
elérzékyenyültem, és örülök a soraidnak...ennek is, annak is:))))
sajna, innentől nem szabadulsz...ja próbáld ki a krumplipürét sajttal, tejjel,vajjal:)))
off,uff...
na!
hát kérem szépen...ha már igy elérzékenyültem erre a szép irásodra , szóval megcsináltam ahogy mondtad szezámmagot vettem egy bioboltban, és sajtot.
ne tudd meg nagyon jó lett,és a párom azt kérdezte honnan van?nem csináltam sokat mert féltem hogy elrontom, vagy elmérem az adagot.
ugyhogy köszi :)))a családom nevében:)))
és ezt hívják örök szerelemnek.
anyámék esetében már nem tapasztaltam ezt,anyám meghalt tavaj augusztusban, apám egy hónapig siratta, azóta boldogn él. mondjuk örülök neki hisz túl tette magát látszólag, de lehet hogy ők nem voltak annyira oda.
ki tudja
szerintem igen, létezik
a nagyszüleimé az volt. 18 éves koruktól 70 éves korukig voltak együtt, a nagymamám beteg volt. leukémiás, a nagyapa meg olyan egészséges hogy orvos nem látta életében mert sosem volt beteg. a mamám meghalt, 69 évesen.nagyapám rá 3 hónapra követte. azt sem tudták miért halt meg mert semmi baja sem volt.csak vágyott a nagymamám után.
Hááát tudom, hogy fő az optimizmus, és nem akarok pelepancsolni, de eddig mindenki arra asszociált, hogy "ha a párod" megtalálod... tadadam...
Igen. Lehet, hogy létezik, de gyanítom, leginkább a beteljesületlen szerelem esélyes, hogy örök... a plátói szerelem, ami nem tud elszürkülni...
A szerelem relatív. A szerelem édes, és savanyú.
A szerelem gyönyörű és fáj. A szerelem sohanem egyforma. Szerelem? Egy tini ugyan úgy érez, mint egy harmincas? Negyvenes? Ötvenes? Mikor tudjuk, hogy ez csak vágy a "másik" után, vagy vágy a "másik felünk" után? Van a "Te boldog vagy?" fórum...
Háááát, értünk hozzá, hogy mazohisták legyünk :/ és ilyen kérdésekre elég nehéz, talán lehetetlen megadni a választ.
Örök szerelem? Akarunk hinni benne, mert kell hinnünk benne, némelyikünk (én is) görcsösen szeretnék boldog lenni, ezért hajlamos vagyok arra, hogy a saját rózsaszín kis felhőcskéimet magam köré varázsoljam. :)
Van-e örök szerelem? Igen! Legfeljebb mi változunk...