Lesz itt ma valaki egész nap? Beszélgetnék vele (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó reggelt!
Igen.
Meg lehet szokni!
Reggel még meg is főztem. Dél körül feküdtem le. Háromkor pedig ébresztett a lányom.
Húsvét hetében 80 óra körül voltam fent és közben lehúztam 2 24 órás szolit is.
Eccer 75 órát voltam fel, de rettenet volt, egyszerűen már nem tudtam koncentrálni
, zavart voltam, beszédakadás, légszomj, és hihetetlen pánik!
Muszáj. Nekem egy munkanap 24 óra. És csak 3 órát tudtam aludni ma délután.
Majd alszok, ha a gyerek is elaludt.
Nagyon köszi! Pontosan egy ilyen fajta kigyüjtésre gondoltam délelőtt, csak a kenyérsütési kötelesség hívott a konyhába.
Ahogy elkezdtem keresgélni a net-en, olyasmit olvastam valahol, hogy ezt a betegséget a renyhe bélműködés, (=sorozatos székrekedés) miatt lehet kapni. Ezek szerint nem véletlen, hogy a puffadást okozó, és a magas keményítő tartalmú ételeket nem tanácsolják.
A fehér liszt, fehér kenyér a pm. alulműködés esetén sem ajánlott, azért sütöm a kenyeret itthon teljes kiőrlésű lisztből, mert a magas rost-tartalma segíti a normál bélműködést. (Kaptam egy jó kis receptet, serpenyőben sütöm, kocka-szeletre vágva, mint a forma-kenyér-szeletkék. Ha valakit érdekel, írom a recit is.)
Még egyszer köszi, a felsorolást mentettem magamnak. 👍👍👍
Csak mondom, hogy a hét végén feltaláltam egy újfajta kaját: sertésmáj szeleteket bakonyi módra.
Mert valaki írta, hogy szüzérmét készített így, nekem pedig máj-szeleteim voltak kikészítve.
Ez egy dolog, de a megmaradt (gombás, paradicsomos, stb.) mártást másnap este egy adag főtt tészta tetejére borítottam.
Tökéletes vacsi lett. Melegen ajánlom akárkinek. (Hidegen már nem annyira jó. :))
A csecsemő első szava majdnem mindig : mama
Vannak gyerekek, akik 3-4 éves korukban szólalnak meg először, azoknak is első szava a mama ?
Vagy előfordul, hogy valaki két vagy több szót mond ?
Van erre valami orvosi utalás ?
Fórumról sokan azt hiszik, hogy internetes találmány
Pedig nagy régi szó, az ókori Romában " nyitották " a fórumot. Hazánkban, ha nem tévedek, volt egy Fórum nevű mozi is.
A mai Puskin.
Múlthéten a melóba meg akart enni egy nagy gusztustalan fekete pók!
Egy hajszálon múlott az életem!
Még jó, hogy volt taktikai irattartó!
De már van bogárírtó is.
Mit jelent az ha valakire "rájön a szapora"?
Most volt egy mondatban a tv be
De jól is esne, de itt nem tudok kávét főzni.
Hoztam, meg tudom melegíteni de az nem olyan.
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Volt valaki itt Pocakos menyasszony? Végig tudtátok csinálni az egészet minden gond nélkül? Én elvileg 32. hetes leszek az esküvőnkön.
- Ha valaki regisztráltatja magát munkanélküliként, de nem jár neki semmilyen címen pént, az egészégügyileg biztositot lesz azért?
- Egész csirke sütésnél az előre pácolt csirkét tehetem sóágyra?Milyen lesz?Valaki csinált már hasonlót?