Lelki terror. (beszélgetés)
Amikor pl. tudod, hogy annak a másiknak bátran mondhatod a dolgaidat-sosem fog kijátszani. És tudod: kétség nélkül.
Első pillanattól minden félelem nélkül rábizod (nem ráakaszkodsz!)magad a másik emberre.Nem is nagyon lehet szavakkal ezt vissza adni, ezt meg kell élni.Ez az amit nem lehet megjátszani, és utánozni.Tudni fogod, ha ilyen személlyel összefutsz.
és az ősbizalom miben nyilvánul meg?
A te általad javasolt dolgot lehet szinészkedve és kijátszva adni. Az ősbizalmat nem.Annak cselekedetei vannak.Letagadhatatlan.
Nálam az ősbizalom a mérce. Ez az embernél felsőbb szinten dől el.Eddig egyetlen egyszer működött.
Rossz kapcsolatban nem jut el eddig. Érdemes kipróbálni a gyakorlatban is. Mert az ember azt mondja, meg meri tenni, de aztán mégse...
Vedd lazán! De ezt akár az Életre is mondhatnám. :)
értem...konzekvencia tehát?:)
Ez idő mig az ember idáig eljut. De van kivétel, amikor a kapcsolat első pillanatától kezdve ősbizalom van.
Igen, és azt várja hogy hálás légy neki ezekért. Ha elfelejted éreztetni vele a háládat akkor a szemedre veti.
igen.
de tény h mindig készenlétben állok, hogy mikor kényszerülök önvédelemre..
de ha nem lenne nekem, akkor sokkal rosszabb lenne..
Meg mered tenni azt, hogy mögötted áll és te csukott szemmel hátradőlsz?
Igen. A szindarab és előadás része:)
ugyanazt irtuk:DDDD ugyanazon időben.
Ezek külsőségek csak, nem ez egy kapcsolatban a fontos, hanem az, hogyha szükséged van rá ott legyen.
Ez csak egy műmájer előadás diszleti része.Semmi több.
Bajban ismertetszik meg a barát-mindig.
ezt most nem egészen értem. magának csinálja?
Ezek egy része csak látszat dolog, azokat is magának csinálja.
ez így van+akinél az ember nem kényszerül önvédelemre, és szerepjátékra, és rá meri bízni magát a másik emberre.
egészségmániás.
lehet h nem szeret, nem tudom, csomó olyan dolgot csinál viszont, amiből az jön le, hogy szeret: vörös rózsa, ágyba reggeli, most pl lemondta az összes hétvégi programját hogy holnaptól együtt tudjunk lenni..
azért nem egyszerű a dolog..
Gondolkodj el azon: szeret ő téged? Törődik veled?
Mikor baleset ért a párom 300km-ről jött, azonnal, pedig próbáltam lebeszélni...
Ő valamiért nem akar ott lenni, és nem valószínű hogy a fertőzésveszély miatt. Bár az sem kizárt, vannak ilyen egészségmániások...
Akkor ez az ember nem csak hipochonder, hanem nem szeret. Ugyanis aki szeret téged, abban alapból benne van az ösztönös segíteni akarás. Nem fog azzal foglalkozni megfertőzöd-e, hanem segíteni akar rajtad.
oké..!
most pl azért nem jön át hozzám, mert rosszul vagyok és mennyire önző dolog, hogy én azt akarom, hoy ő is megfertőződjön...:S amikor csak azt akarom, hogy itt legyen..
De az. Az igazi szabadság, ha bármit elmondhatsz ami a szívedet nyomja, és az meghalgattatásra talál.
*Az első lépés: ne engedd, hogy a jelnlétedbe rondán beszéljen, vagy ordibálni merjen.
Az első lépés: ne engedd, hogy a jelnlétedbe rondán beszéljen.Egyszerűen hagyd ott, amikor belekezd.Fogd a kis cuccodat, és menj sétálni, vagy egy másik szoba , de ha csak megy utáűbnad, akkor ülj be egy kocsiba, és menj. A lényeg: hogy nyugodt maradj. Ő fel fog robbanni.
Akkor munkára fel, kezd el erősiteni magad, szép csendben-kb. 1 év mire felállsz:)
Ha csak megjátssza, hogy megváltozott az hazugság. Az a cél, hogy biztonságban érezd magad. Jobban kötődj hozzá és elnézd neki ezeket a manipulációkat, hiszen azért teszi, mert szeret. Na, ez a legnagyobb hazugság.
További ajánlott fórumok: