Lehetek várandós? (tudásbázis)
Van extra peteèrès is! Lehet hogy volt egy ovud a 13.-napon——ehhez igazodott a menstuàciòd,de becsùszott egy extra is....Elöfordul! Mèg jò hogy nem annyi menstruàciònk van ,amennyi ovunk! Fura lenne nem?🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣Most ugye csak ugratod itt a jó nèpet? Amikor egy nö teherbebesik a mèh lezàr! Se ki se be! Vèdi a magzatot a fertözèsektöl! Olyan elöfordulhat ,hogy egy nönek 2-peteselytje èrik meg majdnem azonos idöben ,esetleg 4-5-nap eltèrèssel,de ahhoz,hogy mindkettö magzattà fejlödhessen ,a mèhen belül kell lennie! A nyàkdugò fogalma làtom szàmodra ismeretlen! Ekkora baromsàgot,ne hordj össze!
Egyébként hogy függ össze a lányod terhessége a te peteéréseddel?! Fejtsd ki bővebben légyszives!
Akkor mondok neked cifrábbat.
Egy nő terhes lesz. Biztos hallottál már olyat, hogy nem vette észre egy darabig, mert közben még 1-2 alkalomkor megjött a mezesze. Aztán 3 hónaposan ismét megfogant egy petesejtje. Szóval kétpetéjű ikreket várt 3 hónap különbséggel. (Szülészet, nőgyógyászat tankönyv)
Ezek után 5 nap ide vagy oda...
Ez igy van,de menstruáció alatt kisebb az esèly teherbe esni mint amikor nincs meg
Nem mindig mindenkinek ugyanakkor van az ovuláció. Van olyan, hogy orgazmus hatására is van ovuláció. Akármikor teherbe lehet esni, akár menstruáció alatt is.
Honnan gondolod,hogy terhes vagy?
Ekkora hülyesèget a petesejt nem hinnèm,hogy csak 12 órát èletpes mivel a nyagylányom a menstruáció után 3 nappal fogant.ès mivel nekem 26 napra rá jön meg mindig akkor nekem 13 nap kell az ovimnak lenni.Akkor mi van avval a 5 nappal ha csak 24 órát èletkèpes a petesejt?
Köszönjük!☺A hozzászólásokat is mindenkinek..
Mind a ketten? Te jó ég!😃
Az én véleményem, hogy rettenetesen kicsi volt rá az esély, de ha így is összejött akkor nagyon nagy gratulációt nektek. 😄
Erősen úgy néz ki,hogy terhesek vagyunk.Aminek nagyon örülünk.☺
Miért? Ugyanúgy vagy terhesek, vagy nem, csak több a faxni.
A következő hónapban talán sikerül.
Nem vagyok szakértő, de én kizártnak tartom. A spirál akadályozza meg a spermiumok tovább haladását a méhben. Addig csak egy irányban tudnak úszni, és az a "kifelé". A hüvely a legsavasabb környezet, ott pusztul el a legtöbb spermium. 1 nap alatt elfolyósodik az a zselészerű anyag amiben "érkeznek", és szépen kifolyik.
A petesejt 12 órát életképes, és a "naptár" sem megbízható módszer.
Az életkor sem befolyásoló tényező.
Én nagy bajban lennék, ha most lennék fiatal.
A 19-e kizárt. Egy héttel ovu után már rég nem él a petesejt.
A naptár 11.-ére számolja az ovulációt.
25.-ére a következő menzesz első napját.
19 esélyes lehet?Tudom,elmèletileg nem.De szeretném ha az volna..
Sziasztok!A ciklusnaptár szerint,az ovuláció előtt 2 nappal szeretkeztünk,még spirállal,de másnap a nőgyógyász eltávolította a spirálomat.Tehát az ovuláció napján már ndn viseltem.És ugye a spermiumok 3-5 napig életképesek..Válaszaitokat Köszönöm!
További ajánlott fórumok: