Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla? (beszélgetés)
vannak dolgok sajnos egyre több ,amiben iszonyat határozatlan vagyok mert ált ban nem jól sülnek el
A ferjem bika. Es ugyan ebbol a helyzetbol lett 15 ev hazzassag. Vagyis eddig 15 ev. Es meg mindig szeretjuk egymast. A helyzet ugyan ez volt, csak bago nelkul. Nem vartam el tole semmit a szerelmemert, de az elejen elmondtam neki hogy nem szeretem mikor iszik. Leszokott rola. De attol meg ugyan ugy osszejart a barataival es ugyanugy jartunk bulizni. Azt mondta hogy meg orult is hogy ezt elmondtam neki. Megvaltozott az elete es semmiert nem cserelne vissza ujra a regira.
Szoval errol beszeltem az elejen.
ez a Jó is lenne meg nemis.akarom is meg nemis.
igen...én is úgy érzem, hogy egyre jobban beleéli magát a helyzetbe,
Minél többet beszélsz róla, annál jobban és többet érzel ... mert már gondolatban együtt vagy vele...
Igen, ez tényleg fura, de én akkor se turkálnék más telefonjában vagy cuccaiban. Magamnak rontom a helyzetet. Hisz még össze se jöttek, mi lesz akkor később?!
nem kapott ezt az egyet láttam, ezt sem ma kapta, nemtudom max megkérdem töle :)
de az nem furi, hogy ha szerelmes beléd, intim sms-eket kap???? kiszedném a haját szálanként :D
Én azt gondolom, hogy túl sokat agyalsz a dolgon, és ezzel egyre jobban belelovalod magad a helyzetbe. Chrissy28 véleményén vagyok, hogy hagyni kell a dolgokat kicsit, hadd menjenek a maguk útján, majd meglátod mi sül ki belőle.
de ugy tudom a Bika jegyü férfiakra lehet számitani stb.
azthiszem te irtad le az elején hogy miután megtudtad hogy tetszel valakinek,utána neked is eszedbe jutott, ez érdekes kérdés.mert igaz,ha eddig nem akartam semmit tole.most miért hiányzik?lehet hogy valoban csak a megszokás ?
de akkor nem zavarna ez az amaz hogy ki ir neki,kivel van.
elég régen nemvolt neki senki ugy tudom,Ö is fél a Nöktöl,csalodástol vagy mert nem látta rajtam? passz
Nalam az eddig leirtakbol az derul ki hogy alkalmakkor iszik, az pedig nem jelent tuti alkoholizmust. Fiatal sracok gyakran iszogatnak egyutt, de ha bejon egy kapcsolat, akkor sokszor mar nincs igenyuk erre. Szerintem nem kell messzemeno kovetkeztetest vonni a dologbol.
Az en ferjem hosszu evekig dohanyzott, es miota babat tervezunk, azota nem dohanyzik. Es nem is hianyzik neki.
Akkor miért nem lép nyíltan, egyenesen?
Na errol beszeltem. Ha zavar a tudat hogy massal lehetne akkor ez szerelem. Ha nem zavarna , hanem orulnel a boldogsaganak , akkor az baratsag.
nemis vallotta be,:) csak félszavakkal kissé ittasan
az is elég nehéz ügy hogy elvileg tudatosan én sem akarok senkit vagyis komolyat (sokat csalódtam stb) és félek hogy mindenrol be kéne számoljak,most meg arra döbbenek rá hogy az zavar hogy ha Ö mással stb van:) ki érti ezt?
Epp ez az! Nem errol beszelek! Dehogy legyen az! Nem azt mondtam hogy ne bulizzon. De szerintem nem nagy valtozas letenni a cigit es nem pialni. Sot ez meg neki is elonyos.
lehet azért ugrott, hogy meghódítson...
meg lehet változni de az az ember akkor nem Ö lenne nem? vagy muszájból változzon?nehéz ügy az tuti
Akkor az mar valami ha bevallja mit erez, mert a bika ffiak altalaban eleg nehezkesek ezugyben.
nem konkrétan... csak te ugy nem vagy hajlandó vele lenni, hogy olyan mint egy szeszkazán és gyárkémény :D Mert mint barát addig jó, de ha csókolni kell egy gyárkéményt... fúú és alkoholszagú fiatalembert...
nah most is elvileg du talizunk már alig várom h átmenjek...most alszik mert éjjeles volt,tegnap is reggel 7 re ment haza,de 10re átmentem és már felkelt miattam.nem mondta hogy ne gyere mert alszok.
Nem zsarolas. Mert nem azt mondod neki hogy valtozz meg. Hanem azt mondod neki hogy neked ez es ez nem tetszik. Igy ha akar valtozik erted , ha akar nem. Szabad akarat.
persze én is ezt mondom,de nem is várom el töle...
csak néha
További ajánlott fórumok: