Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént? (beszélgetés)
Lehet, hogy nem, mert már az egy kritizálós topic lett és várják a sorozat végét.
Felüdülés lenne nekik. Jó társaság, aranyosak, csak mivel én már nem nézem az említett sorozatot,nem járok oda mert nem tudok hozzászólni.
Sokmindenkinek.)))
Nem láthatod.
Nekem is? Még kinek?
Láthattam a képeidet valamerre, hogy eldönthessem, tetszel-e? Vagy lelki tetszésről van szó?
Ő pont nem egy nyálgép.
Laza és sármos!!! De tényleg szállj már le róla!
Hoppá!!! Csak nem tetszik neked is????????
Háááát, igen. Azért gyantázom, hogy ne csússzon a nedves kövön. beleöntöm a gyantát egy lavórba, amíg a barátokközt nézem, és amikor vége, akkor kilépek belőle.
De jó hír: a tenyeremet nem kell gyantázni.
Egyébként tetszik ez az imperatív felszólítás, hogy "MUTASD MAGAD!!!!"
Nem lehet unalmas Veled egy 7vége :-)
Köszi.
(Luke Perry)
Családtagjaimról nem teszek fel képet.
Akkor kit kellett volna feltennem? Sebeők Jánost? (Elnézést mindenkitől aki őt kedveli, hirtelenjében nem jutott más az eszembe). Igen nekem ő az etelon kinézetre.
Vedd már le inkább az abberált képeket és MUTASD MAGAD!!!!
Nem is olyan nyálas az a pasi... Bár a nevére nem emlékszem, de a beverly hills-ben játszott:) Egyébként én tudnék nála sokkal-sokkal nyálasabbat is! Pl ezek a mostani divatos "férfiak"! Nőies arc, nőies alkat, szörnyűűűűűűűűűűű!
Egy férfi legyen férfi, ne pedig egy gyantázott kis cukipofi!
További ajánlott fórumok:
- Pasi fizet első randin?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Első randinak wellness hétvége?
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Első randin gáz rákérdezni, hogy szeretne-e még gyereket?
- Kaptam egy sms-t, hogy megtörtént az első sikeres vásárlásom a Lyoness-el, pedig semmi közöm az egészhez. Mi a teendőm?