Le lehet győzni a szerelmet? (beszélgetés)
Felfog sajnos.
Max úgy szeretnél ki belőle, hogy érzelmileg kihasznált, játszott esetleg veled, elhúzta a mézest előtted ...
Igazából tudom, hogy ez nekem nem jó helyzet (az, hogy ő sem tudja kezelni, az más tészta).
Szeretnék ebből megszabadulni, akár kiszeretni belőle, akár megutálni(próbáltam), de nem megy.
Nem mindenárom őt akarom megszerezni, csak az egész helyzetet megoldani szeretném, hogy én aki lekileg mindig olyan stabil voltam, viszanyerjem ezt a stabilitást. A pszichikai stressz (mert bizony ez az) nem hiszem, hogy hosszú távon jót tesz. Felörli az energiáimat.
Én is megőrülnék.
Kell néha egy kis konspiráció, rá lehet segíteni a szerelemre. Azt kéne eldönteni, hogy ez most egy dráma vagy egy szerelmes vígjáték? Melyiket szeretnéd?
:)
Nagy konspirátorok vagytok ti :)
Nincsenek.
Csak nagyon szar érzés, mikor tényleg olyan emberek, akik nem tudnak semmit olyanokat mondanak, hogy úgy álltok egymás mellett, mint egy pár, meg látom ti félszavakból is megértitek egymást, jó páros vagytok stb.
A feltevésnél több volt, mert én is láttam, hogy milyen tekinettel nézett rám. Nem voltam vak. Pont 2 napja mondta egy viszonylag új kollega, hogy ugye észrevetted, hogy titokban P. néz téged.
Ilyenkor úgy érzem hogy megőrülök.
Értem. Tehát nem volt tuti,csak feltevés.
CSalád, barát, ex- és minden más jóakarók sincsenek?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek el lehet titkolni egy szerelmet, ha olyan iránt érzed, aki nem a párod?
- Elmúlt szerelmet vissza lehet fordítani?
- Hogy lehet az első szerelmet kitörölni...?
- Hogyan lehet újra lángra lobbantani a szerelmet?
- Hogy lehet elfelejteni egy szerelmet?
- Olyan idézetet keresek ami a köszönetről és háláról szól és kicsit lehet szerelmetes is:-D