Látványos női orgazmus?! (beszélgetés)
Akkor már tényleg nem én voltam, mert én fiatalabb vagyok egy kicsivel. :) Hoppá! Az ám! Én mily udvariatlan voltam, csak úgy letegeztem egy vén csontot. Bocsi! Tegezhetlek? :D:D:D:D
Kérdés, az élmény pozitív avagy negatív emlékként maradt-e meg az emlékeidben. Ha negatív, akkor az "azt hittem páratlan" nem épp jól hangzik, hisz ezek szerint volt másik hasonló eset is. És igen, kötözködős kedvemben vagyok! :D:D:D (A linket még nem néztem meg).
Jujj, már megint lelepleződtem! A francba! Újabb plasztika és nemváltoztatás! Ejjj, erre igazán nem számítottam!!! :D:D:D
Persze tettre kész már...a tábor csak a zászló nem....
Ha pasi lennék, akkor régen rossz lenne a többi pasinak!!! :D
Egyszerű:
Mert egyik kutya, másik eb:)
Igen, az ilyesmikhez szívesen használnak kutyás jelképeket. :)
Vajon miért?
"a vér nem válik vízzé( Vagy ilyesmi...?) "
majdnem, de jobb: Kutyából nem lesz szalonna.
Én is ezért tettem le a dologról, bár maximálisan az a nő volt, akire azt mondom: Ez igen!
Jó időben - illetve rossz időben - volt jó helyen, de az egyenes beszédből jobban ért az ember, mint a hamukálásból ugye:)
Bár azt mondják rossz nyelvek, hogy csak az a nő foglalt akin fekszenek mégis megvétózom ezt az állítást!
Megjegyzés:
Szerintem aki párkapcsolatban élővel kezd viszonyba, annak biza számolni kell azzal, hogy - a vér nem válik vízzé( Vagy ilyesmi...?) - lehet, hogy egy idő elteltével majd "akasztják a hóhért" és ő maga is e sorsra jut.
Ez volt az én mottóm is egy 2 évvel ezelőtti blogomban:)
De nem kegyed vót, annyi szent:)
Ez egy lokális némberhez fűződő -azt hittem páratlan:) - élmény...Élmény?
Még vínebb is nálam egy hónappal pedig:)
Azt már látom, hogy a szavak embere vagy! :D
Gondolom, tettre kész is... :)
Hát igen, a tisztaság nem garantált. Ha pasi lennék, akkor az lenne a mottóm, hogy "kertész leszek, rendezgetek..." :)
Jó, de azóta milyen jó barátok is lettek. :)
Aztán mekkora kockázat lenne most, hogy elváltak, és az ex megkérné a kertészkedésre, aztán kiderülne, hogy nem a fűnyíráshoz ért, meg a metszéshez, hanem inkább mást nyirogat. :)
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy túl alacsony a kerítés! Sokan vannak szabadlábon! :D:D:D
Na, az én "pasim" is Németben van,"aljas" kis porontyom Nekem is van, de ugye nem Rólam beszéltél?! Bár nem emlékszem arra, hogy lett volna közünk egymáshoz, de ebben a nagy rohanásban sosem tudni! Ja! Bizti nem én voltam, mert én nem szeretem, ha néznek és nálam biztosan ki kellett volna ugranod az ablakon. Bár félnótásnak én is félnótás vagyok. :D:D:D:D
Szerencsére nekem nem volt ilyesmire szükségem, remélem, hogy nem is lesz.
De biztos, hogy ilyenkor jobb a fantázia,meg talán a hiszékenység is. Én a naívak táborát erősítem.
Nem akatram még elküldeni...
Azt, hogy magyaráztátok ki, hogy miért a virágos kerten keresztül távoztál, köszönés nélkül, félmeztelen?
További ajánlott fórumok:
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Mit tennél, ha barátnőd édesapja látványosan nyomulna rád?
- Ti mivel díszítitek karácsonyra az ablakot, hogy a kinti szemlélő számára is látványos legyen?
- Milyen lehetőségek vannak 40 felett hatékony, látványos ránctalanításra?