Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Krémsajtos uborkasaláta recept

Krémsajtos uborkasaláta recept

Elkészítési idő 10 perc

A Krémsajtos uborkasaláta hozzávalói:
20 dkg. krémsajt
1 db. citrom leve
1 evőkanál olivaolaj
1 fej vöröshagyma
20 dkg. (kígyó)uborka

bors


A Krémsajtos uborkasaláta elkészítési módja:
A vöröshagymát finomra vágjuk, az uborkát vékonyra szeleteljük, kicsit megsózzuk. Ha levet enged, azt leöntjük róla. Egy másik tálban a krémsajtot alaposan szétnyomkodjuk villával, citromlevet és olivaolajat keverünk hozzá. Ezután hozzáadjuk a hagymát, az uborkát,sózzuk, borsozzuk, össszekeverjük.

arab konyha


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , 2007. febr. 17. 10:04
A krémsajtos uborkasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook