Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
Sziasztok, szép hetet!
Megnézem,m i volt mostanában, aztán jövök!
Puszi mindenkinek!
olvasgattam egy másik fórumot itt a hoxán és van egy magkeverék ami állítolag segít a fogyásban is de a fő elönye hogy béltisztító hatása van. Bemásolom ide a receptet, elég jókat írnak róla. Valaki kiprobálja velem?
íme a recept:
"Ime a megkeverék
1o dkg kókusz
1o dkg tökmag
1o dkg szezám mag
1o dkg lenmag
1o dkg fahéj
1o dkg napraforgómag
1o dkg mandula
a magvakat apróra daráljuk.
Minden nap fogyasztjuk, legjobb vacsora helyett, de a főszabály az hogy 2 órával a fogyasztása előtt semmi más táplálékot ne fogyasszunk. Joghurttal, tejjel fogyasztjuk, egy alkalommal egy evőkanálnyit. Ezt a mennyiséget ha elfogyasztjuk utánna szünetet kell tartani minimum 5 hetet. A második kúra után elég ha évente egyszer elvégezzük a nagy tisztítást. A keverék letisztítja a bélfalat."
Szép jó reggelt mindenkinek, és jó munkát!
Rozi, így már én is jártam. Sajnos egy nappal később tönkre ment a billentyűzetem, mert pár gomb nem vette az adást, hiába nyomkodtam. Beragadtak!
köszönöm, majd csinálok ilyen Okleveleket, és majd kiosztjuk magunk között :D
igen, rám kacsintott a bili és azt mondta, hogy olyan jól néz ki, mármint a tea, hogy hagyjak már neki is belőle...én meg nem vagyok irigy és odaadtam neki az összeset, és nekem meg nem maradt :( de szereztem másikat, szóval most jól vagyok :D
Sziasztok! Jó reggelt! :)
Nekem jól indul a hét...minden reggel megiszok fél liter büfés teát. Nos, ma reggel nem sikerült, ugyanis sikeresen kiborítottam eláztatva a billentyűzetet, egeret és az egész íróasztalt. Szóval lehet a Mai nap Lúzere díj az enyém?
Sziasztok
Jó Reggelt Mindenkinek.
Jó korán keltél:(
köszi
mára el is köszönök mert még pár perc és vége a műszaknak:)
puszi holnap
További ajánlott fórumok:
- Fogyi 2011.05.23 kezdettel
- Közös fogyi második felvonás!
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Nálatok is 2011.05.01-től 50%-kal megemelik a bölcsődei térítési díjat?
- XVII. kerületi gyerekesek! Mit szóltok, hogy 2011.04.01-től megszűnik a kerületi gyerekügyelet?
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt