Kozmetikusra költesz inkább vagy műkörmösre? (tudásbázis)
Én kozmetikushoz aránylag ritkán járok, de körmöshöz az utóbbi időben egyre gyakrabban. A páromnak nagyon bejön, hogy időnként más formájú, más színű körmöket csináltatok. Ez a gyengéje. :-D
Az én hiúságomnak meg nagyon jól jön, hogy állandóan dicsér utána. ;-)
Kozmetikushoz nem jártam, mostanában voltam a szemökdökömet kiszedetni szépen. Az utánaigazítást már meg tudom csinálni, a festését is, így csak akkor megyek, ha van valami olyan pattanás, amit itthon nem lehet elintézni. Szerencsére ritkán. Van epilátorom, tehát nem gyantáztatok.
Műkörmöshöz járok, de mostanában egyre gyakrabban fordul meg a fejemben, hogy meg kéne próbálnom saját magamnak megcsinálni. (van hozzá kézügyességem, ezért lennék bátor)
:))))
Itt mindenkinek szép az arca jóóó? :P
A műköröm nem nő! :D
(J/K)
Sajnos egyikre sem.
A fodrász is csak 3 havonta.
Műkörmös,kozmiba sosem járok.
Fodrász két havonta.
Ha már van műkörmöm, azzal menni kell töltésre, mert csúnya, ha lenő, így a műkörmöshöz megyek inkább.
Kozmetikushoz egyébként csak gyantáztatni járok, de azt meg meg lehet oldani borotvával is itthon, ezért is inkább a műkörmös. (: (Ráadásul a lakkot nem szeretem, mert a sok mosogatástól gyorsan lepereg a vége és az csúnya, naponta lakkozhatnék...)
A fodrászom pedig saját magam vagyok, pont ma vágtam újból a hajam, kb. 3 havonta szoktam. (;
További ajánlott fórumok:
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba
- Mennyit költesz egy hónapban csak magadra (fodrász, manikür, pedikür, kozmetikus, otthoni kencék, ruha, cipő...)?
- Esküvőre sminkeltetni érdemesebb inkább kozmetikussal?