Kötözködés (beszélgetés)
Erősítsd meg magad!! Tegnap este én is frászba voltam, mikor fél 11-kor még nem értek haza a színházból. Mikor lementem a Dancusért két gyerekért nem jöttek el a szülők. Olyan pipa lettem, mert hiába biztonságos a falu, de csak éjjel van és két tizenhárom éves kölyök. Végül én vittem őket haza.
Ez normális, hogy féltjük őket!
Csak ők ne lássák!! o☺☺☺
Egyenlőre egyedül, ügyvéddel csak megbeszéljük előtte a dolgokat. Ha szükség lesz rá, akkor jön.
De még lehet, hogy a munkaügyi felügyelőség is beszáll az ügybe, most fogunk beszélni velük.
ők ajánlották, mert sok a törvénysértés benne, munkaügyileg,
S.O.S.
pulykamellfilehez valami finom receptet de, izibe:DDD
hat meeeeg szeeeep, en is hulyet kaptam ,amikor Dennis,busszal ment a tengerre,es tobb mint 36 oraig nem tudtam rola semmit, mar nem voltam esznel...
pedig tanarokal, meg a tobbi gyerekkel mentek,
aaaa, ez ilyen tyukanyo fobia:DD
jaj, valaki most nekem kell a nyakon, tisztára szétaggódom magam, kisfiam talált végre Gödöllőn egy sportot ami esetleg tetszene neki, és ma megy az osztálytársával megnézni, egyedül, vonattal.
Jó tudom, már nagyfiu, de akko is frászot kapok na,. ti is ilyen hülyék vagytok, vagy csak én?
hat persze:DDD
ranezesbol megallapitottam, hogy ez a perverzitasod:DDDDDD
idiota banda,nekik megy a penz, azert huzzak, mert a per is penzbe kerul, minel tobbvan, anal tobb lovet tudnak kihuzni...
itt is ez van...
hát Doxikám nem irigyellek, érdekes, ha pld. köztartozásról van szó, akko mé nem huzzák igy????
áááááá, mindegy ne add fel, azért se, van ügyvéded, vagy egyedül nyomod?
doxi, doxi, nagyon vartalak mar, olvastam , hat igy megy ez...huzzak halasszak...
de majd csak a vegere jarsz!!!
Köszönöm, vittem is magammal...de...áááá!
Új bírót kaptam, kicsit agresszív volt, én kicsit helyreraktam. Aztán kicsit fenyegetett, de leszarom.
Gyakorlatilag megerősítettem, hogy igen fenntartom a beadványban foglaltakat, még tanúsítani kell ezt azt, lesz még tárgyalás, vihetem a tanúkat is újra...tehát, folyt.köv!
:)
Pedig most ,ást nem nagyon tud tenni, mint várni...