Kötözködés (beszélgetés)
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Szülinapi csajszi:)lalalalalala lalalalalala lalalalalalaancsi lalalalalalana felismerted?
szasztok olyan H1N1 szagot érzek :-))))Van egy szer ha influjenzás lettél, be kell szedni oszt kész ,kipróbálták a H1N1-re és bevált Tamiflu a neve,de csak ha inf....
eddig értem, tovább.............
Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő.........
mimmoka, mi van a kreativ naplóddal, melyik jövő héten fogod irni, heeeeeeee?
valami rozsos kifli, de isteni, körözött, paprika
Óóóh,köszönöm;)
Nem tudom, inkább félek mint megijedek;)
Mostmár csak arra fogok hallgatni;)
Paradicsom leves,meg valami tészta.Tojásos vagy krumlis,ezt még nem tudom.
mit főzöl, én is kérek, éhes vagyok
megyek valami kaját szerválni, de nagyon nincs kedvem, esik ez a mocsok eső,
Néha az enyém is meggyagyul.
ááááááááá, most éppen nem ad be semmit, csak egy nagy üres lap, frissitek, meg minden, a tököm tele vele:D
nézem, egyet szereztem, valaki neve mellett volt egy, rányomtam oszt az enyém lett:D
Most lehet adoptálni világítós szarvasokat!
Nagyon nehéz,de Te egy nagyon okos csaj vagy és biztosan jól döntesz !!!
ha ne tudsz dönteni hallgass a dokidra, én alapból ellene vagyok ennek, de a te helyzet más, ha a doki javasolja, akkor fogadd meg
A kuglóf szerintem nem egy egyszerű süti,én még tanuló koromban csináltam,de nem sikerült.Meg nem is nagyon szeretik,az enyémek a kenős sütiket szeretik!
Töltött kápi nálunk szilveszterkor van.
Beszéltem ismerősömmel aki most 37 hetes.Ő már megkapta 3 hete.Az ő orovosa azt mondta, hogyha nem oltatja magát és elkapja tuti magasabb a rizikó szövődményre mintha be lenne oltva.Arról nem beszélve, hogyha nincs beoltva, és a kórházban fertőződnek meg, mert elég hacsak valaki mondjuk letüsszenti a gyereket..., akkor a baba nulla immnrendszerével 100% hogy 1 hónap kórház, és a legjobb esetben tüdőgyulladás, és maradandó károsodás.A legrosszabb esetbe meg inkább nem is gondolok bele.
Már napok óta ezen agyalok, és már teljesen kész vagyok attól hogy nem tudom mivel tezsek jó.Ha oltunk vagy ha nem.de ha nem akkor a legkisebb esélyt sem adom meg magunknak arra, hogy szövődméyn nélkül átvészeljük.
huha, akkor lesz mit csinálnotok, én szent este halászlevet, r.halat, meg valami sültet szoktam.
aztán 26-án nálunk van a nagy családi buli, azt még nem tudom, akkor mit fogok. Ja meg a töltött kápi, sütit még nem tudom.
Gyerekek tegnap megcsináltam a kuglófot, életemben elöször, hát nem részletezem, nem sikerült, valaki valami jó, egyszerü recept?
Ja meg ilyen olyan saláták!
Eu egy nagyon-nagyon nehéz döntés!Én nem tudom mit tennék a helyedben!
Ja,bocsi azt tudom.Nálunk mindig ugyan az van.Halászlé,rántott hal,töltött kacsa vagy liba.Uborkával- sonkával töltött húsi+szaft knédlivel.Meg vagy 4-5 féle süti.ja és kocsonya.Meg mézes kalács amit együtt sütünk a lányokkal.És sok-sok habkarika.
ha ugy érzed , akkor oltasd be magad, szörnyüek a hirek,
mostmár a nőgyógyászom is ajánlja, pont azért mert sokkal veszélyesebb ha elkapom, és gyógyszert kell szednem...És hogy valamit elkapok annak esélye elég nagy.
mijaz,hogy vagyok de mégsem, mijaz???
te nagyon te, hát hogy mit fogsz főzni, azt irtad, már tudod, vagy nem?