Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kötözködés (beszélgetés)
jaj nem is neked akartam írni bocsi:))))
mimmokának akartam:(
hű szegénykém, most úgylátszik mindenhol lebetegednek a gyerkőcök:(((((
Ajjaj!!!
Gyógyuljatok! Karácsonyra éppen jól lesz. Te meg maszkban ápold!
Na lányok.Itthon vagyunk.Hívtak az oviból, hogy Máté lázas:(
Mentem érte,csak feküdt:(
Most mértem, 38 fokos láza van:(:(
Remélem, hogy az én csomagom is oda ér végre;)
Bár mostanában ő inkább Lady Gaga
Lady azért mert igazi kis hölgy,gaga meg azért mert még csak ennyit tud mindenhez hozzászólni hogy gaga. Nekem is eszt mondja mindenre annyit mond hogy gaga:DDD
az én lányom is Virdzsi:)))
Varga Virdzsi:))
biztos tetszik.......
na jó csajok, megyek megkeresem az autómat a hó alatt, valahogy le kell jutnom a hegyről, megyek vásárolni, jók legyetek
Igen! Nagyon! :)
Én is izgulok egyébként. :) Hogy amit csináltam... szóval, hogy tetszik-e majd annak, aki kapja. :)
nagyon szépet kaptál!!:))
tényleg teccik? izgultam ám:D???
Sziasztok! Én kaptam ma csomit!!! :) És nagyon-nagyon tetszik!!!! Köszönöm szépen!
nálunk ez módosult a kisgyerek kisgond,nagy gyerek nagy gond,mert a kicsi pl Milán össze vissza rendetlenekedik, nem hallgat rám,minden kell neki,akaratos stb...a nagyok meg jobbak mert lehet velük beszélni, megértenek, szótfogadnak..
egyébként köszi lányok a sok jó tanácsot, igyekszem nagyon, de ezt még tanulnom kell...
akkor asszem veszek még levélpapírt
Én kedden adtam fel, úgyhogy annak ma 1000%, hogy oda kell érnie,)
Hát szívem akkor az egy jó hosszú levél lesz:D:D
És még hol a vége...:D:D
Tudod, kisgyerek kisgond, nagy gyerek nagy gond.:D
énakaroménakaroménakarom...apropó! még én sem kaptam meg ☺☺☺
:DD
mindenfélét raktam bele konyakmeggyes,cherryset,tejkaramellásat, zselés, marcipán,kókusz, kakaós, hűűű sok fajtát..:)))
van itthon kb 30 csomag szaloncuki:)))
amiből 2 hét múlva semmi nem lesz:DD
na ja, csakhogy erről nem volt szó ☺...már fogalmazom a gólyának a reklamáló levelet☺☺☺
hát ez az...mondom én, hogy felnőtt :(((
praktikus voltam, mert mivel törékeny van benne, teletömtem szaloncukorral hogy ne törjön össze a meglepi:))