Kötözködés (beszélgetés)
nah, látod,hogy érted, száraz vörös jöhet, de izibe, nézem szörnyellát, hát te, leütted a családot?
most iszom neked is naaa, száraz vörösbor jólesz?
ja értem! vagy egy nyamvadt tengerpartdarab Miamin...vagy egy ócska vityilló a Bahamákon....
jaj nem sajnos, te vagyo,
szóval, én nagyon örülnék egy olyan kariajinak, -mondjuk egy uj ház- ami miatt KÖLTÖZKÖDNI kéne, érted??? he????
körmice te mitittá, nekem ménematttttttá
most akkó mivanmivanmivan?
Zancsi te be vagyol rúgva?
nem majd szabdalni, aszed, te figyu, én nem bánnám,ha kötözködést kéne szerveznem, egy kari ajándék miatt
vágni kell a beszószt? jaaaa! akkó vágom!
ez aranyos:DDDDDDDDD, és sokadik
a beszósz meg a kiszósz tesója, csak köret nélkül, vágod??
szia! nem hiszem, hogy kompetensek lennénk a témában, mi ugyanis csak a kötözködéshez értünk...többek közt, de a köLtözködéshez nemigazán
Szisztok kaptam 1 karácsonyi ajándékot ami költözködéssel jár nem tom mit tegyek belevágjak vagy ne ? van házam ,de az nagyobb és jobb lenne viszont............. tanácstalan vagyok
nem várok! napok óta, mi?ajándékok? és mi vót benne? sok szépes?
érzem...az milyen? az a beszósz?
várjáááááá má, má napok óta nem vótam a farmon, oszt most jöttem rá,hogy a fa tele van ajándékkal:DD
na jó meg nem is fürödtem, és beszósz????
áhá, csodálkozol, hogy büdös vagy, amikor most is a farmon gürizel?
fürgyé le! én itt, de most te senki
igyekszem vigyázni rájuk, csak azt nem tudom, azt hogyan kell...költözzek fel én is a fára?
háháhá a miénkben lemerült az elem...pont most! tudott valamit☺
hát komolyan, szerintem büdös lehetek, mert ahányszor jövök, senki
valaki azonnal legyen itt vagy monnyon le!!!!!!!
Gyorsan..hol van?
Mimmoka! Nincs még aji?
Moncsi! Te még tartozol......
Azokra a bagolykákra nagyon vigyázzatok, mert védettek és nagyon kevés van belőlük.
Nagyon szépek!
Azért nagyon ne dögölj!! :)))
Tegnap már én is azt ettem...édességet már látni nem bírok! :))
A mérleget meg naggggyon bedugtam a szekrény alá!!!
Sziasztok,megjöttem!A mai elfoglaltságról teszek majd fel képeket!
látom tetőtfedtek, vizet szereltek meg ilyenek, én meg olyan vagyok mint a mosott kaka. ma még csak fetrengtem, na nem, csináltam reggelire bundis kenyérkét,
gyerekek mennek moziba, apa dógozni, én meg döglődök:)))
sajnos a rokonainkat nem válogathatjuk meg...de a barátainkat annál inkább! szerencsére!
áááááá! ne is mond...kérdeztem az uramat, hogy mit enne? erre ő: egy jó kis tojásrántottát☺☺☺
Persze...de így tettek tönkre maguk körül mindent...ami pénz volt az mind elment piára...az egészségük ugyanúgy most meg.....hát ezt senkinek nem kívánom, hogy ennyire, nem is tudom.....szörnyű legyen az életük, de ennyire ne is törődjenek vele. És közben aza tömény rosszindulat, főleg anyám részéről....iszonyú!
Hát, ez sem egyszerű....de mi az, ebben a hülye életben?
Megyek valami kaját csinálni. Bár a kajákra már rá sem bírok nézni...