Kötözködés (beszélgetés)
Én csak az elsőt próbáltam, de sajnos volt egy pont, ahol nem jutottam tovább....a játék meg nem az enyém volt és vissza kellett adni, mire rájöttem volna.
A Da vinci kódban meg marha jók az agyalós játékok, de én nnem tudok verekedni, aztán mindig a ygereket kellett megkérni, hogy verje agyon helyettem az ellenséget.
no ugye, no ugye:DDDD
amiko meg en monnnntam,hogy unom, akko meg ki voootatok rajta akadva,hogy mijaz hogy annyitt kollll kattingatni:)))
no ugye ,no ugye,monttttam e, montam e:DD
Nekem is mindig döcög!
De hát, hol is vagyunk még a 70.pályától!!
aha láttam én is tegnap, de má nagyon menő lehet a kiiró, mert már a végét várja
én haragszom most a farmvillre, állandóan kikapcsolja a gépet:((
ááááá, nem laktam jólll, dehogy
A fasírtot naggyon szeretem...a tokot is, csak azt csak nyáron kívánom!!
Husileves is.....de amákos tésztika, azt meghagyom a pasiknak!!
itt vagyok, lejárt.
főztem husilevest, tokfozeleket fasirttal, meg mákos tésztát bencének mert nem eszi a tokot.
apa most kelt, kicsit babusgatom a lelkét oszt jövök
no, en meg dogojjek is meg a meloban mi????
szepek vagytok am, nemmmondom:)
olvastam eddig, no!!!!
de man itten vagyok a!!!
kész, elmentem, lesétálok a profi nevezetű egységbe oszt veszek tokot mert aztat akarok enni, meg veszek fasirtot, nem azt sütök meg sütit, oszt nem adok nektek, késsssssssssz
örihari fél órát
na jó aki nem beszél velem, az monnyon le azonnal,
mi van csajok a vállalkozásunkkal, he????
lehet mégis könyvet kéne irni.... boszorok könyve cimmel, mindenki mondja a magáét oszt összerakjuk, na
olyan szomorka az ido ma, itt plusz 2 fok van, olvad a temerdek sok ho, ami tegnap esett...
a kedvem si eppen olyan, kaka ,mint az ido.
kene enni valamit, de mit???
kavet mar ittam 3,most mar kaja kene, kuldjetek man valami finomat, halllljjjaaatttooook???