Kötözködés (beszélgetés)
napfényes, fogcsikorgató szép reggelt.
nálunk minusz 15 fok, szikrázó napsütés, imádom,
na mi ittend a helyzet?
sziasztok! én voltam reggel, de akkora durmolás volt, hogy kisomfordáltam
jóóóó reggelt boszorkák!
hol vagytok? alszotok még?
hahóóó!!!
Szia lányok, jó éjszakát! Zancsit valaki rakja össze holnapig.....apája énekét meg még itt is hallom! Puszi!!
látom, nekem kéne fürdenem...de hát én fürödtem! akkor ?!
itt vagyok na! ..most mér csodálkozol? talán ideje vóna fürödni :DD
hát, jól a körülményekhez képest, majd leirok mindent ha lesz egy nyugodt percem, kicsit sokan vagyunk most, négy gyerek, három felnőtt három kutya, meg apa aki énekel, de minyá ugy megvágom:DD
Na mi van kerültök engem,hogy senki nem szól hozzám sosem!!!!???
El is megyek pááááááá!
Akkor Ő a jobbik fajtából való!
Úgyan majd ki alussza!
Mizu?Hogy vagyol,
egy felest? ja, meg ami még az üvegben vót, alig birtam hazahozni:DDD ilyenkor egyfolytában röhög, mint akinek elmentek otthonról, most meg énekel:D
láttam ám,milyen meglepid volt,énisénisénis
Hali csaj!Mé vagy szét csúszva,me apa megivott egy felest?
hahó, vagyok, csak szét vagyok csuszva, voltunk barátunknál, apa vigyorog mint vadalma, lehet a pálinka.????
mizu bébik?
az tuti4 és legjobb játék apa+anya :DD
Meg még egy...ezt most csináltam először, fele rétesliszt, fele sima liszt!!!!!!
Vagy csak bekukk.....kakukk, kakukk!!
Igen, az az! És vékony tésztás! Meg még egy, a sorrend a következő: 1. tészta 2. paradicsomszósz, vagy tejföl, vagy mindegy szósz.. 3. SAJT 4 mindenféle feltét (sonka, gomba, rütyütyü...stb.) Lényeg, hogy előbb a sajtot!
láttam,hogy itt volt ,de már nincs itt:-(((vagy de?
mit igyunk forralt bor? a pizzát a naplódban található recept alapján csináltad?én vékony tésztát keresek ,mert apa azt szereti, de idáig nem tudtam megcsinálni!
ja az tuti:-)amikor a kórházba lesznek szét izzgulom magam nem is tudom ,hogy tudjuk majd meg a jó hírt:-)))
:DDD Látod, Körmi! a gyereknek felesleges játékot venni...találnak maguknak!
El fogjuk kényeztetni!! :DDD
Mi leszünk a Hoxi-nénikék!
Ancsi már nagyon vártalak ,mi van?
Mimmo az a pocak nagyon szép és a póló az meg egyszerűen óriási és már én is nagyon várom a babát:-)
oké várlak! még nem forralt, de bornak bor :))
Mimmóka, furán megváltozott az arcod...nem a lesifotós képen! :)))))
De a pocód, nagyon szép! Baba-lak. Szerinted kihúzod a kiírt időig? Nagyon várom az első "kötözke-babát"!!!!
:DDDDDDDD
Az a kiságy, az gyönyörűséges! Régi, vagy csináltatott?
szia:)
itt még esik a hó:(