Kötözködés (beszélgetés)
hellóka! látom nem sok minden változott az elmúlt pár hónapocskában, mióta nem jártam erre....egy időben ki is töröltem a kedvenceim közül, most meg valamiért előkerestem és örömmel láttam, hogy van benne friss bejegyzés...aztán már kevésbé örültem, amikor elolvastam a tartalmát...én anno nem azért mentem el innen, mert bárki is bántott volna, hanem ezek miatt a sértődések-viták-mondva csinált megbántások stb miatt....ez anno, amikor befogadtatok nem ilyen fórum volt, öröm volt itt lenni/élni, de később egyre többször kellett valaki mellé/ellen állni és ez már nem volt jó, sem szép....sajnálom hogy megint ilyet olvasok, de azért örülök, hogy a két vén banya él és virul (bár Csutkáról ezt tudtam, Zancsiról csak sejtettem olyan gyakran ír naplót :P)...na pápux
hmmmmmmm, igaz mindenkinek arra van ideje, ami fontos..... az életemben sok a gond, és próbálok fent maradni, akinek fontos vagyok, az megérti.. nem megsértődik állandóan,mint egy óvodás, hogy nem hivom, nem irok, hanem hiv, rámir, stb. Jó példa erre Csutka, ő fel tud hivni, tud nekem irni és nem mellesleg nem feltételez rólam kémkedést, már ha rám vonatkozik ez.... fontos neki a barátságunk és pontosan érti, hogy nem azért nem jelentkezem, mert nem akarok vele kommunikálni, hanem egész egyszerüen azt se tudom merre az előre, és ennyi..... gondolom másik nick néven el fogod ezt olvasni, ha nem akkor is maradjunk egészségesek..... sok gondolatom volt még de inkább nem irom le
:D
koszi, nekunk szep eletunk van!neked se artana , es azt is kivanom, hogy legyen mar vegre az!
mivel ,hogy ez a bejegyzes nekem szolt..toled..csak azert, hogy ertse mas is..
aki azt gondolja a baratjarol, hogy kemkedik utana, akkor ott mar el kene gondolkodni egy cseppet!
te magad is irtad,hogy nagyon szomoru a naplod(is),hidd el en se akarlak bantani, de nem csak mindenki massal van am a baj...
53264. H.Ancsi 2014-01-08 11:24
van benne igazság, én már rég mondtam, hogy mindenkinek arra van ideje, ami fontos neki, én még néha mindig nagyon sajnálom ezt a fórumot, de valóban látom a facen is sokan állandóan fent vannak, de annyit nem irnak rám, hogy bameg élsz még?, na de nem baj majd húsvétkor is beköszönünk:)
Kár,hogy azt a részt nem tudtam aláhúzni"mindenkinek arra van ideje, ami fontos neki"
Voltak jó és voltak rossz pillanatok,köszönöm,hogy megismerhettelek Titeket!
Egy fórum társam azt írta Nekem,hogy "en nem magyarazkodok neked se, es masnak se. "
Most követem a példáját és magyarázkodás nélkül szeretnék távozni!
Szép életet Mindegyikőtöknek!!!
van benne igazság, én már rég mondtam, hogy mindenkinek arra van ideje, ami fontos neki, én még néha mindig nagyon sajnálom ezt a fórumot, de valóban látom a facen is sokan állandóan fent vannak, de annyit nem irnak rám, hogy bameg élsz még?, na de nem baj majd húsvétkor is beköszönünk:)
hat ugynezki :D
a tobbiek mar le se pipalnak....
van aki meg irja a naplojat, de pl. meg egy jelet se kaptam se ujevre se semmi...
akko maradjon meg mindenki maganak!
en is:)
hé többiek, vagytok még valahol???? Csutkám má megint csak ketten iszunk? :)
en mindennap latom,hogy nemlatom,hogy irt volna valaki....
akko meg ??!! :P
dejaze buek!no
fél éves szünet után BUÉK itt is, ha még valaki járna erre :)
nem , nem talalkoztunk...
nem volt ido ra..nem egyedul voltam, bonyolult ..
nekem is rossz a kedvem, en is ossze vissza vagyok zavarodva,nyugodnom kell mert zsibongas van a fejemben
bocsi csajok, nagyon lemaradtam.... hosszú és bonyolult... majd egyszer elmesélem... rossz kedvem van, de majd elmúlik. Remélem ti azért találkoztatok és gondoltatok rám:)
PENTEK VAN!!!!
holnap utazas , es este lazitas, vacsora, buli,itoka!
alvas egy elegans hotelben,es vonatozas haza..
jo hetvegi programnak:)
csak Ő most nem lát csak figyel és nem olvas összemegvissznya és így lemarad a jó dolgokról!
azAncsi a megmondója,hogy hány éve egy korty sem ment le!
milyenneigyak:D??
ha micsinajjak he?:P
ne igyáámáannyit:-)hányszor megmondtam!!!főleg ilyen korán reggel szabadilyet?he?
korrekcio:)
Juli 5-6-7 leszek pesten na:D
mindig felre beszeltek ittnekem :))
semmmi ciccccooooo:DDD
Pesten leszek Juli 4-5-6
szooval,barmi megtortenhet..
sztem is, mikorholkinélmitiszunk?
hjaj, maaar kene egy tali megint nem? de!
13-14 napot kell am bepotolnod, figyejjje is :D
sziasztok, előkerültem, végre van újra net, ma húzós napom van, de innentől figyelek:)))
joooo reggelt , kiazagybol lusta banya-banda!!!:D