Kötözködés (beszélgetés)
Jó reggelt!
Esik,az eső!Ilyen hülye időt!
tényleg rövid, de nekem teccik
soha életemben nem ittam vottkát, nem vagyok én olyan:))) te, na te igen:))
anyám ezt jól megfogalmaztam!de érted he a kardal meg csak vigyázz,mert ha votttkázol akkor megárt!
nem mindenkinek tetszik minden:-(
halihalieső, itt most zuhog, a barátnőm meg aszondta, nem jó a rövid frizum oszt kész, most megyek keresek kardot:(
nagyon jó a frizurád!tecccik a színe.
köszönöm a nevében is ha megnyeri szólok nekik ,hogy olvassanak vissza titeket,mert nekem is a könnyem potyog remélem megnyeri!Tündér kisfiú és amin átmentek az nem volt semmi ,de mindenki mellettük állt,ez persze nem mindig elég.
nagyon édik vagytok köszönöm!
kis csillag szívesen ,de nekem ne mond,hogy csókolom mert annyi idős vagyok mint te a többiek meg fiatalabbak
rákos volt ,de szerencsére meggyógyult!!!!
köszönöm én is már vagy háromszor :-))
na jó, ha bújócskáztok, akkor én elmegyek hunyni...pá!
na miaz? mindenki havazik meg kenyerezik?
Doxikám jó a hód, enyém is ilyen kb. , ezt a ne tegyem föl magasra tanácsot, meg ha kérhetem legközelebb előre mondd, ne utólag, most hogy másszak föl érte, he???
megyek a barátosnőmhöz, mert bepasizott a netről oszt most kicsike happy, oszt akar nekem mesélni.
Képzeljétek ma csak két gyerekem lesz este, a legnagyobb megy a pasijához, a legkisebb meg az apjához, bár aszonta , lehet inkább itt alszik.
na mosmá tényleg megsütöm azt a kenyeret, a tojáshéjs..gü -vagy még bimbó formában lévő- kötözke társunk receptje alapján
én egy jófajta kacsacombiért megcsinálom:)
Encsy! Csini a frizurád!! Jók a színei.
Én is szavaztam! Marci nagyon szépet rajzolt...aranyosak a mosolygós felhők!! :DD
Olyan helyre tedd föl, ahonnan le is tudod venni! Ancsi-néne!! :DD
Ó a hó!Hol van az már,itt úgy olvad mint a fene,ja és esik az eső!
Képet várom azért!Gyors megnézem a kukoricás kenyeret!
én meg pláne nem vagyok csókolom! még a tojáshéj a fenekemen :DDD
az lesz az! várunk vissza :DD
Marietta, drága!! Én vagyok a legnemidősebb, tehát nekem pláne nem csókolom. Te már nagy hölgy van, tessék a boszi-néniket tegezni, mert elrusnyulnak, ha azt mondod nekik, csókolom!! :DDDDDD
Puszi neked még egyszer!! ♥♥♥♥♥☺☺☺☺
Hali lányok...Körmi receptje a legjobbkor jött, mert úgy elzárt minket a hó, hogy nem tudtunk lemenni vásárolni se. Kenyerünk elfogyott, most ma sütötem megint. Most harmadszorra! Egyre finomabb lesz!
Teszek be képeket a hóról...hátha valakinél nincs és vágyik rá! :)))
Itt vagyok béjbi!!!
Akkor ezentúl csinálhatod a fejemet,mert 5390.- fizettem érte
Mancinak átadom.
A körmi recept kb 6-án rakta fel ide a kötözkére.
na jó, látom kerültök, körmi találtam nálad kenyér receptet, majd jól megsütöm és nem beszélek veletek, öri hari, amit felteszem a vacsit, kész
Encsi jó a tollad.:D, én Gabinak csináltam egyszer ilyet, nagyon kis csini
erről lemaradtam, hol a recept, nehogymá nekem ne legyen olyan kenyerem
szia te Drága, nekem mondd lécci,hogy szia, én még nem vagyok olyan vén, mint itt a többiek:D