Kötözködés (beszélgetés)
orditok ,orditok, aze me csak!!
meg aze ba+ :D me ugy van kedvem :P
ha hogy ne orditanek, mikooo sehol a senki...
mikoooo lenne idom, akko meg szana-meg a szet is vagytok:D
a fülem, teljesen megsüketülök ugy orditasz:D
nincs kacsaháj, sehol, majd holnap, de nekem ma kell, ba+, na mindegy, megyek me dógom van
hahi...
sziiijjjaaasztok, orditozok, hatha meg is hallja a Valaki, oszt jon mar forumozni.
ne oriharizz te nyakonos-Lady!!
doxi, te m eg ne agggodj, a bunkok egyre csak szaporodnak, nem fognak ugy jarni mint a dinoszauruszok, nem halnak ki:D
helyes, én is fogalmazom,
tüzelés? szerintem 9 hónapos kortól, de ez nagyon változó
Én magamra gondoltam!! :DDD
Hoxi-Boszi még ne gondolkozzon ilyesmin...elég, ha Puci inzultálja!!
Tényleg, mikor számítsak rá?
olvastam a regényt, érdekes, nekem is van náluk számlám és nekem minden tök jól müködik, hát ugy látszik kifogtad.
engem ma megint hivott a BB, most próbáltam kulturancsi lenni, elmondtam a srácnak, hogy nem nem tartozom, és nem nem megyek be, és nem nem mondom, meg a héten harmadszor,hogy miért fizettem néhány nappal később, és igen feljelentem őket, mert össze vissza könyvelnek, arrogánsan zaklatnak, és ahány emberrel beszélek annyi féle dolgot mond, komolyan mondom vicc. és holnap ujra hivnak- ezt mondta ma a srác- szerintetek, megőrülök tőlük,
Most írtam le a teleregényt róla!
Felhúztak, nem kicsit!!!
tessék, megint bujócskázunk, Mimmoka te hányjál nyugodtan:)))))
doxi, mi vót a bankban, he?
no, ehun e...
hat hiajaba is gydjuttem:P sehol a senki, csak en vagyok a valaki..en meg aze is lemonnnok :DD
azonnnnna tessek megmondani,hogy ki az a Masa Antal, aki engemet jelolt a Facen...he????
latom am a kozos ismerosok ti vagytok, akko hajjam, kijaz:DDD???
me men a nyakon, Ancsinak szolok, oszt kudi :D
no, ez az !!! maaa annyi nyakontot szetosztogatta, hogy man nem is tudod mit is akarsz adni :DD
mi ujsag???
hogy vagytok?? koooje meg a hooo??:DDD