Kötözködés (beszélgetés)
most én mondom, azta, nekem kvára nincs husvéti hangulatom, a nagy barkám is kipusztult, a sonkát meg még csak ma éjjel veszi meg apa
áááá, sajna csak szállitmányoztam, na de majd vasárnap .....
hahó, késve de itt vagyok, most jöttem haza, pálinkátot szállitmányoztam egy barátunknak
eddig bírtátok?kész vagyok a sütikkel holnap megcsinálom a töltött kápit a sonka is kész és úgy fáj a hátam,hogy besz@..
Itt bulizok egyedül.......:((
hahó hol vagytok, miko én itten, mizu van veletek, este jön valaki bulizni? pletykaparti meg ilyenek?
Mimmóka Őrbottyánba megy az egyik kutyusom, a lómentő csapathoz, ismered őket?
ah, ez letaglózott:DDD köszönöm
Ancsi!!
_________***********
itt a varázserő!!!
jaj te hát viszek egy zsák varázsbugyit oszt meggyógyulnak!
csak tippek vannak, nincs láz, csak az orra folyik, doki szerint talán azért, mert gyakran olyan mohón szopiznak,hogy a tej visszacsorog az orrukból és az okozhatott helyi fertőzést vagy gyulladást.
most a többinek is kicsit folyik az orra, de ők egyenlőre ettől függetlenül jól vannak, remélem hamar átmegy rajtuk, drukkoljatok, hogy legalább velük ne legyen gond.
nem derült ki,hogy mi a baja?
ahát, honnan tudtad,
jaj, ma reggelre frászt kaptam, az egyik kisfiu, pont akit ma jönnek megnézni megbetegedett, nem akart szopizni és csak feküdt.
rohanás dokihoz, kapott szurit, doki szerint nagy baj nincs,
aludt két órát, aztán nagy nehezen rábirtam,hogy szopizzon és most TÖK JÓL VAN, BUNYÓZIK:))))
ha lehet, kihagynám...hajnalban már megkaptuk
Mimmoka Boldog Névnapot a kiscsókának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt most nem, de én esetleg nagy esőt küldhetek...mert itt mindjárt az lesz!!! :))
asszem Ancsi humorbombont vacsizott:DD
látom nagy a hahózás, kértek kicsike havat?
hát, első perctől ugy fogom fel, hogy csak vigyázok rájuk, amig megerősödnek, nehéz, mert naponta szeretgetem őket egyesével, hogy jól szocializált kutyuk legyenek. Sajnos van két kedvencem, az egyiket ahányszor kézbe veszem kicsit elszomorodom, de jó helyre kerül,:))))
hahó itt van valaki, de ott a kivan kint?
hahóóó...most igen, de egyedül.
Nem fájt a szíved?? :))
Amúgy nem mi akartunk ledarálni...a húsdaráló...de legyőzted....nem? :))
ááááá, nem eltüntem, csak van itt némi feladat , négy gyerek, egy csapat kutyagyerek, meg a vevők, ja és kiválasztották egyik kisjányom:DD
szépen megszabadulnátok tőlem mi??? ledarálni, meg méhbe vinni, na várjatok csak.....:)
Én is apát várom (a sajátomat! :DD ) itt is kész a vacsi. :)))
Masszírozd meg vacsi után....az segít.....aaaa fejfájásban!! :DD