Kötözködés (beszélgetés)
jaj doxi edesem, annyira nehez helyzetben vagy most, en nem is ertem, ti csupa sziv, csupa jo teremtesek vagytok, Ancsi is, es ennyi baj meeeee szakadt ratok is???
en mar megszokom lassan, hogy nekem csak a rossz jut...habar azt se nagyon ertem mieeeee...de azeee mostmaaan elegem van, itt en voltam a problemas, nem ti,akkor most meg mieeeee:???he??valasz akarok a nagyoktol, tessek, lehet irni a valaszot :)
ideje volt!!!mar meddig akarsz te pihengetni mi???jobol is megart a sokkkk:)
es amugy meg tessek megijedni tolem, me en ilyenkor nem szokok itt lenni !!!!:PP
holnap....megyünk, hogy megtudjuk mit döntött a konzílium.
Nem alszom napok óta.....nem akarok én dönteni...de ő meg nem tud!
jah, nagyon jó:((((( egyedül , apa elment , gyerekek ott maradtak, a többi meg megy ahogy eddig.
apud?
Bééééjjjjbi!!!!!!!!!!!!
De jó hogy itthon vagy!! :)))
Én vagyok,csak fánkot sütöttem,meg mindent mást csináltam!
Doxi festitek,vagy csempézitek?
Csuti itt vagyok!
Ancsiiiii?
csunya csuuunya boszorok, hat ilyen lusta tarsasagot!!!
itt ulok reggel ota, kiesik a szemem, oszt a sehol vagytok, hat hol a sehol???merre keresselek mar titeket aztaaaaaaaaaaaaaa!!!
es a masik labad is hukkk???:DDD
vagy csak nem is ??!!
no, jo napszurast kaptam na...
Azta!...kiültem ma reggel is az ablakba és...hukk.....repült a piódálinka...vagy mi a ....hukk.....dijjjópájjinka....salallalalala...az ablak most nem törött!
Hukkkkk....
:DDDDDDDDD
Azok ottan szép állatok, ezek itten nem szépek. Már itt a fatornyosban. Nagy, csúnya állatok....itt is lehetne vadasparkot csinálni, csak egy kerítés kéne a falu köré! :))))
Mikor jössz holnap?
Kakukk! Küldjek neked valami oldószert? Hogy eltávolítsd a ragadást!!
Gere máááár, hiányzol máááár!
Encsyyyyyy, te kikapol ha ilyeneket gondolol:D
nem egy idoben vagyunk itt, es ezert nem tudunk beszelni egymassal, en is ma csak be-be kukk,es megyek tovabb