Kötözködés (beszélgetés)
vegyé borsót is, emlékszel az első válasz hsz-emre????
na miko gyüvünk össze-vissza mindenkivel????
te , holnap megyeka pijacja venni TOKOT :))
tenyleg nagyon sajnalom a sok bolond kozt,de en tudtam elore, hogy igy lesz, de nem is mertem mondani, me akko tudod man mi van...en vagyok a foellenseg :)
nem tudom mit egyeztek az oregnek a lanyaval, nem is mertem tole kerdezni se, mit idegesitsem meg en is???majd elmondja.ma is hivott par percre, de olyankor orulunk egymasnak,es nem a melot kerdezem tole, de mondjuk az elobb azt irta, oda voltak pecazni..
tegnap meg azt, es minden masnap azt irja, jon haza :))
a kigyóóó, a hülye az a kigyóóóóó:DD
vaze, szerintem a te lovagod hamarosan, nyulcipőt vesz kigyóbőrböl oszt rohan haza az ő libuskájához:)))
akko szerinted ki a hulye???
kerdezem tole,es anyad mit szol ehez??
erre o:
dobalja be a nyugtatokat egymas utan, es joooo van...
..mondom neki, varja, majd ha egyik reggel azzal kezdi:
Janos, te hogy kerulte ide ???
:DDDDDDDDDDD
...de nem tudom mire jutottak, me tegnap nagyon ki volt Carlos durranva, ossze vesztek az oreggel.mert elotte nap azt beszeltek, hog y ha idernek az olaszok akkor majd megbeszelik,es megveszik az anyagot,tegnap reggel meg azzal kezdte az oreg, hogy JAnos ,te meee nem festesz man???
bolondok mondom!!!
..es majd ok fizetik a munkakat amiket a hazon kell csinalni.tapeta leszed, szoba kifest,stb...
olvasom a naplód béjbi, persze, hogy képben
mi????? hát inkább a tanácselnök szeme..... tudod:)
nem tudok semmit a melorol,tegnap megerkeztek olaszbol az oreg lanyaek.eddig kepben vagy?
és akko most mi van, tengi lengi??? mond neki kügyön jegyet, oszt menj ki te is, kigyót fogni:D
ha persze, arra gondootam, nehogy mohoon kapjad, oszt kilokjed a!!
haggya man, nincs is kigyo, annyi van mint barhol mashol, de nem lognak a fan, meg a bokron, meg minden fele, mint ahog yezek leadtak:)))
óvatosan??? ki van zárva, fenékig.......
nem irtad mi a helyzet kint a melóval, tényleg kamu az egész???? vagy várják, mig elalszanak a kigyóók?
hat bassza hat, ide ez illik
ja , az, hát, nem unalmas az élet bassza meg -bocs-
birs jo??momental az van itthon a tobbi efogyott hikk
hat van egy ismerosom, oszt van neki egy anonim naploja...