Kötözködés (beszélgetés)
ok, jó éjt
Doxiiiiiiiii, na tessék, hát ezé jöttem vissza??? he, Csutka, Körmi, Mimmo, ?????
igen:)
bár ha belegondolok, bikicsunáj is befutott, döntöttem én is jelentkezem oszt kész:)
mennem kell....:(((((((((((((((((((((((((((((((((
kölcsön kell adnom tesómnak a gépet sajna....
holnap itt leszek,addig te is pihizz egy nagyot!!!Sok pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon ritkán szedek gyógyszert,eddig is csak 2-őt vettem be.
hallotttad a végét? amikor mondta a csajnak hogy szarul énekelt,erre a csaj:jah,hát éhgyomorra ettem.........
nagyon nagy,én is nézem....:)))))))))))))))))))))))
de volt 1-2 jó,de csak 1-2....
nekem Mester Tamás a kedvencem :))))))))))))))))))))
nem jó az a sok műjanyag gyermekem, házi páleszt a bendőbe, jó sokat, oszt annyi a baciknak
Moncsi az ilyen bulis egy bige, jaj várjál, nem birok irni a röhögéstől, nézed a megasztárt??? kész vagyok, ki kell kapcsolnom, mert mehalok:)
jó volt, kicsit sok volt a jövő-menő vendég, de jó volt, kutyik jól vannak, Manci kerek, jövő héten már lesz doki.
nálad???
Küldjek kv-t? De ez koffeinmentes!
Lopok apáéból, abban van koff is!
Jó volt???
Manci?
Peti?
köszi jól, meg bambán, megy a rozi, apa beluludt, gyerekek pihennek, mert nagyon fáradtak:))), ja és nincs kv-m:)
te???
végig olvastam mindent, Mimmo hova lett????
este???????,
Szijjjja, Bébi!!
De jó, hogy vagy! Hogy vagy?
Akkor hajrá...most már nem elengedni egymást!!
Hoxa-tali, jövőre, Svédországban???? :DDDDDDDDD
:)))
erezzuk,erezzuk dragam :DDD
aranyos vagyo :))))
hat igen, mar nagyon vartuk mind a ketten a faxot:))))))))))))
mar rank fer,egy kis ez az, kenyeztetes stb..
negyon jol erzem most magam,rengeteget beszelgetunk, sokmindenrol,es olyan jo,.hogy mar itthon van mellettem, mar nagyon vaaaartam,es o is hogy haza jojjon.
van sok megbeszelni valonk, de ez inkabb a jovonkel kapcsolatos...majd meselek, csak most par sorra beugrottam.
tegnap voltunk szulinapon, ma megyunk hazassagi evfordulora+Szent Istvan+szulinap de egyhelyen lesz a buli.nem sok kedvunk van menni,de muszaly..
a kis babynek van ket uj foga :DDD az elobb irta a tesom az sms :))
aztan atmegyek,es szetpuszilom a kis fejet neki,olyan edes kis kolok.
hat csajok, szep hetveget, majd jovok hetfon.mert akkor mar a melon lesz idom forumozni.
addig is pussssssz
Igyatok sok teát és cévit!
Gyógyulás, mert odamegyek!!
:)))
Szex és Fax......új gyurmafilm. Főszerepben Csutka és Carlos!
Jupiiiiiiiiiiiééééééééééééééééééé!!
:DDDDDDDDDDDDDD