Kötözködés (beszélgetés)
Köszi...ezt most sorozatban gyártom. Már megfestettem őket és csak varrni kell!
Katókám, hát azuram nem mutassa meg acsunyáját!! :DD
isze mondom,mondom.... :))))))))
Igen, az jó lenne, csak addig Daninak veszek egy létrát....hogy kezet tudjanak fogni! :)))
Már hazafelé tart, de nem mutogathassssa a zacsiját!! :))))))))))
Nem engedem!! :D
egyszer hozzuk mán össze a két kamaszt!
Mind a kettőt!
Danival dettó így van!
mijazhogyöreg?????? hüle vagy, a legjobb korban van, a ráncos meg alap:DD
Óóóó...köszönöm!
A másik már öreg is ráncos is...azt nem mutogassuk!! :))))
mi minden pénteken együtt alszunk, meg puszi meg összebujás, Bence ad puszit a haverok előtt is, ez még nem ciki, idő kérdése
Ezt csak megerősíteni tudom!!!!
milyen jó a memóriád:))) nem a bukó már nem ciki, pontosabban rájött, hogy az kötelező neki,
mondjam neki?? haha, várjál, majd ha eljön ez a kor, olyan dolgokat produkálnak, hogy a füled ketté áll, pedig Bence egy normális, jó gyereke -még, remélem marad is -
Tudom, hogy egyre több a ciki dolog, de tegnap pl. együtt aludtunk, tök jó volt....nem is akartunk felkelni. De a reggeli búcsúpuszit már csak az iskolától messzebb adhatom.....hát, ez van! :))
ciki a bukósisak, ciki a főzés...
Mond már meg neki, hogy nem az:D
:D
Én is gyorsan odakattintottam, hátha látok valami szép zacsit :D:D
Hát tényleg szép:D
ejnye, ennyire jóban vagytok, hogy még a "zacsidat" is mutogatod neki:))) kezdek féltékeny lenni:)
a jóképű az ok -anyja fia:)-, de a főzést a hülye gyerekem cikinek érzi, oszt nem mondja, sőt én sem mondhatom. Kamaszodunk, te má csak tudod.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!nekem oda nincs betekintési engedélyeeeeeeem!!!!!!!!!!!!különben sincs itthon........
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! hogy a levendulásra gondolsz? hahahahahha megkuksizooom!!!!
Mondjuk azon nem csodálkozom!
A kis Chef Úr!!!! Egy pasi aki főzni tud, az főnyeremény!! :))
Meg még jóképű is!! Vháóóóóóó!
semmi, mindenhol uj tanárok, uj ofők, minden ok, ja és a szülőktől megtudtam, hogy az én fiam a lányok kedvence
én óvastam na, csak lassan megy, öreg vagyok én má
Valami újdonság??? :))
Nálunk 2 hét múlva lesz.
ittittittittittittittittittittittittittittittittittittittittitttittittitttittittittittittittitt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahó, én most gyüttem két db szülőiről
Hol vagytok banyákok??????
Szegény, mama! legközelebb valami puhábbat viszek!!! :))))