Kötözködés (beszélgetés)
no ,nem szabaduuuuuutok am ilyen konnyen tolem:DDDD
holnap dragaim, meert ma mar hulla vagyok, meg budos is,pedig nem egettem semmit, csak reggel fel 6 ota rohanok, mint az allat...
holnap jovok, szep estet.puszzzzzzzzzzz
a kis tűzrő pattant menyecske... :))))))))))
Körmi! vettem ma rozslisztet, nagyon menőt, teljes kiőrlésű, meg bijóóóóó, oszt nem is vót nagyon drága, olyan finom a kenyér!!!
az annyájáját!!!!!!!!!! mi meg azt hitük baj van!!!!
HÁLA ISTEN HOGY MEGGYÜTTÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!
jajjjjj, aranyoskaim itt vagyok, rossssz piiiiiz nem vesz el :)))
de aze,koszi az aggodast, nem kell aggodni, agyon se lehet engem utni, itt vagyok, ragyogok, csak olyan hulla vagyok, hogy ihajla...
meg mos a gep, mindjart megyek teregetni, aztan tusolas, es beajulok az agyikoba.
na, betojt, hogy felhívom:))))))
miko mesész??????????
olyan füstös vagyok , hogy a saját szagomat sem bírom, tüzeskedtem ,elégettem a mult héten lekaszált cuccot, imádok pirózni:)))
szia csajok, elek, meg :DDD
csak nem voltam melozni ket nap,es itthon meg mar erom nem volt jonni. most ertem haza,holbnap leszek, majd meselek.remelem mindenki jol van.puszillak benneteket.
jól van!!!! az jó ötlet!!!!
holnap felhívom, ha nem kerül elő
Asszem kezdek aggódni Csutkáért...
azt hiszem mondasz valami....megvolt a nagy pofáraesés is,úgyhogy mára felfüggesztette az ágy-szekrény útvonalat :)
tényleg, na ezt is elfelejtettem, tudjátok be a koromnak, Máté királyfinak meg salalalalaallalalal
most kukkoltam meg, 14 hónapos...Gréti ürölhetsz, hogy egyáltalán "megúsztad" eddig :DD
Gratulálok! Na akkor ezek után az isten irgalamzzon neked:))
Mimmóka! Máténak boldogságos névnapot!
de jó:)))))))) akko rohangálhatsz, mennyi idős most?
ELINDULT A KISFIAAAAM!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))
10ml-s,csak pár csepp kell egy párologtatóba
próbára nem!de ha bevállt szer akkor igen és meddig elég?
szerinted ennyit megér,azt mondta a csaj neki használt
de akkor is 6000....
öcsémmm.....álmatlanság,nyugtalan alvás enyhítésére ajánlottak egy illóolajat.... csupán 10ml-je 6000 pénz....
jóvan na....aki fitt az fitt,engem még kergetni se lehetne
én aztat simán lefutom egy héten többször is:-)))6km futkározok!
megyek,sétálunk egyet a picivel
majd érkezem!
múltkor jöhetté vóna velünk a felvonulási menetbe,cirka 3-4 km,de lehet több is vót,edzésbe lenné :))))))))))))
hali nyanyák, megjöttem, kva fenekem ugy el van kényelmesedve, hogy teljesen kiakasztott egy kis séta, na meg kétszer egy óra várás a buszra, na ezé megyek én autóval:)))))
akkor hajolj!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))