Kötözködés (beszélgetés)
Ráadásul, Ancsi tud valamit azzal a rózsaszínnel, mert Csutkának az is van!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Grupi!!!...szupiiiii! :DDDDD
csak mert szeretjük egymást:-))))))))))))))de tégedet is beveszünk a buliba ha akarod!!!
Tegnap kék volt...ma még nem láttam. :))))
nem baj, jo is az!!!
szerelmesnek lenni nagyon jooooooooooooooooo
rózsaszín a ködtől, ami körülveszi:))))
jaaaaaaaaaaaaaa, ertem!!:))
hat igen, en is ugyvagyok vele, moncsit is meg kormicet is alig ismerem mar fel, gretirol meg mar azt se tudom, kek e vagy zold??!!:)
Csak ismerkedünk...de zsinór, nem madzag!
Ti mi a madzagot vigyorogtok ennyire a Moncsival he??:P
Csak ma, csak neked, csak most!!....legyen HÉTFŐ! :))
Na, pont erre gondoltam Nyuszó-Muszó!! :DDD
hat izeee, JA!! HETFO!! :DDD
na meg egy gumicsizmária is köll:) sziatok, ma hétfő van tegnap nem dógoztam, vagy?
ja, még egy kétháromnyolc hasábocskát:) oszt belebújsz a fürdőruciba, szalmakapal a fejedre és belelógatod a lábadat a fürdőkádba...tiszta Hawaii
az a telefonszam volt, teeee:))
most az emil kolott :))
de az is meglett ...amugy jo reggelt csajok,gyertek ,kesz a kave,doxi, te kaphatsz teat,na:)
Nem bugyingóban, pizsiben!! :)))
Kinnt, amúgy is ronda nyálas idő van......nem jó a 26??? :)))...szerinted tegyek még rá egy kevés fát? :)
26?! nem lesz az egy kicsit kevés? :)))))))) akkor most egy bugyingóban szambázol?
Egyebekben, meg jó reggelt mindenkinek!!
Szerintetek 26 fok a lakásban reggel, az jó hőmérséklet???.....ráadásul úgy, hogy összesen 7-8 db fahasábot tettem a kályhára egész nap???
Még ma reggel is bőven volt rajta parázs és baromi meleg van....apa tud valamit!....ezt a kályhát most nagyon megcsinálta. :))))))))))
Télapóra vásároltunk, nem a mi pízünket és nem magunknak, de a feeling az megvolt!!! :)))
idegállapot az van bőven:(...a meló most a legkisebb kínom:S...inkább iszok:)
na tessék, csak megvannak az ujjaid, készülsz a melóra, oszt idegállapotban vagy, he?:)
Szia, Moncsi!! Jó hogy itt vagy újra! Körmi, meg Gréti is jöhetnének kicsit gyakrabban.
Grétivel ma voltam vásárolni, költöttünk sok pízet!! :)))
Te Csutikám, egyszer már megkaptad, azt hová tetted?? Amnéziába? :)))