Kötözködés (beszélgetés)
Qui, ce ca! Már amire emlékszem Ma Petite! Tudod "ghófnő" kohomban jobban ment! De máh öheg vagyok. C'est la vie!
Talán hívjuk meg egy dedikálásra?!
Látom,téged is személyesen" ismer,megmondja a frankót hogy milyen vagy,és külömben vigyázz mert most keveri ellenünk a boszorkánykoktélt,meg mindenféle mágikus és titokzatos hókuszpókuszokat :DDD
Ez nekem is célom,a kor halad/meg a karaván/a test múlik,de a szellem és a szeretetreméltóság maradós.Hát itt is ezt gyakoroljuk nem?!
Ja! és önmegtatóztatást gyakorol.Végül is köszönet neki a jó kis topikért! Végül is ő a "szellemi anya".
A franciás műveltség ,igen ez évszázadok óta megfizethetetlen!És micsoda inkognito:)))Óriási:)
Akkor azért nézel ki olyan klasszul. A párom is mondta, hogy jóóó!
Én is szeretetre méltóbbá kívánom tenni a testem. Már haladunk...
:)))))))))
őrjöng és csutkára marrja magát!
De vigyázzatok mert ő profi :D
Oké, akkor nem bántjuk. De ezt nem tudhattuk. Találkoztam már más hasonló emberkével is ezért nem volt furcsa. De akkor : mea culpa!
Valahogy így vagyok vele én is/persze csak ha nincs itt,mert mikor beszól elmúlik teljesen./
Edzem a womeneket akik nem szeretik a testüket,mert a szlogenem:Szeresd a tested baby!akkor is ha körte,de akkor is ha ALMA alkatú vagy:)
Azért csináljuk. Tök jó! Csak nekünk nem megy olyan jól mint "Pommes"-nak. Valahogy a rosszindulat hiányzik belőle. De szerintem nélküle izgalmasabb. Főleg érezni, hogy ha olvassa, milyen pipa lehet.
Hááát én is!;D
Egészen konkrétan,amire te is.
De közben meg sajnálom mert tudom hogy beteg.
De komolyan!
Csinos! Mit edzzel?
Most az alma a Big Brother!
Még almás dolgokat...még! Játsszunk!
Az almaszószt szeretem nagyon. Hidegen is. Kukac nélkül!
Mondtam már hogy mióta kötözködünk egész jól elvagyunk:)
Ja,az ebéd ma a suliban párolt hús krumlival ééééééééééééés ...ALMAkompóttal volt:)
Megjöttem!
nagy boldog család lettetek közben:)
A kölykök a kutya nálam is stimmel,a kilátás is majdnem erdő:)/park/
Az én kutyám a leglányosabb bebe!!!Most is királykék bugyiban/sötét kiegészítőszín passzpollal szigorúan/flangál a lakásban.Ezt szerti a legjobban,a piros és a fekete bugyija nem nyerő annyira,de a kék.....:)
Csak kötözködünk. Talán baj? Gyere szállj be!
Férges almára konkrétan mire gondolsz. Mert mostanság volt hozzá szerencsénk.
Viszont nekem bagolycsalád lakik a kéményemben és minden reggel ötkor: HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!
Szóval?
Lányok mi ez ki nevet a végén c. játék?
Férges almára van valami gyógyszeretek ? :))))))))
Enni imádom, de kenni..hát nem tudom. Igaz, hogy itt nem lakik más rajtunk kívül, de azért járok ám emberek közé.
kullancs ellen próbáld ki a fokhagymát enni és bekenni a bőrödet
Jó a matekot nem érti de tanulja, viszont biztos, hogy a tiédnél sokkan jobban tud röfögni, meg pukikázni is, viszont nem tud normálisan ugatni.
Hoppá-hoppá! Nekem kettő kutyám van ám, a teraszom meg nem kőből van, hanem téglából. Oké, szunyogban Te vagy a jobb, de nekem volt már 7 cm-es lódarazsam a falban és nem egy, hanem ezer. Egyébként is most haza kell mennem, mert sokkot kaptam, de holnap jövök és annyi neked:)))
Vigyázzatok, valaki figyel, érzem....
Ja! és az én kutyám érti a matekot és énekelni is tud, sőt kivágja a magas cé-t is!! Hmm??
Oké! Az én kutyám viszont sokkal szőrösebb mint a tiéd és az én teraszomon fából van a korlát nem kőből! Meg itt még a szúnyog is több! BEEEEE!!
na jó, látom nem bírsz magaddal, hát vedd tudomásul, hogy az én kertem sokkal zöldebb és a kutyám is sokkal szebben tud feküdni:)))
Nálunk ez mindennapos évek óta. megtanultunk velük élni. Csak odafigyelés kérdése.
Figyelitek, hogy senki senkivel nem kötözködik? Nnahát..... :-)))
Nekem is volt egy, a kutyákban meg heti 2-3. Kiltix mellett.