Kötözködés (beszélgetés)
Boszikáim,látom mindenki pihizik,elfáradtatok a sok varázslásban.Jóéjt mindenkinek,holnap nem leszek,de szerdán már ismét itt kisértek köztetek.
Köszönöm,hogy olvastad a naplómat.Nem is gondoltam,hogy ennyien elolvassák az én történetemet.Még egy jó pár forduló hátra van.Na szerintem az sem piskóta.
Nagyon sok privit kaptam akiket meghatott,és köszönöm mindenkinek.Nagyon örülök,hogy megtiszteltetk és elolvastátok.Várok mindenkit ezután is a naplómban!
Látod milyen tuti lelket adtam neked?:)
Encsy! A te lelked nagyon sokat bír. Nagyon erős. Elovastam a naplódat, le a kalappal előtted, ez nem lehetett egyszerű.Nem is tudom mit mondjak. Majd olvasom tovább is, ha nem baj.
Ja! Nem is gondoltam, hogy az a s..r fórumtéma lehet. Van más hozzászólás is vagy csak az övé?
A matek meg immunis a csiribára! Sajna.
Mit "vered" a matekot a fejébe?:)csiribi-csiribá és már tudja is!!!!!:))))))
Az egy márkás cola egyik új íze.a kék cimkésé.Elég rossz.Érted?nem tudom,hogy kilehet-e írni a nevét?:)
Köszönöm az önfeláldozásodat!
Itt vagyok. Érzem a lelked, csak közben a gyermekem fejébe próbálom beleverni a matekot.
Láttam a zérósat, csak lövésem sincs, hogy mi az a a zéró.
Felvilágosítasz?
Közbe megettem amit főztem!
Boszikám hová lettél?eltüntél,pedig tiéd a lelkem!
Neked adtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok.a tiéd!!!!!
Megtaláltam a gymölcsöst a zéro fórumon!
Hahóó!
Csak a lelkedet...kezed, lábad, fejed maradhat!
Menj az adatlapomra és ott van egy kép. arra kattints rá. Bejön egy honlap és ott már mondja mit kell csinálni. Ha regisztrálsz, te is lophatsz...
Na TE kis boszi,hogy adjam neked a lelkem,hogy kell,mert úgy látszik tényleg nem vagyok tökéletes!
Itt vagyok.Csak írtam a naplómat közbe.Megyek és neked adom,mert ilyen szépen kérted!!!!!!!!!!!!!!!:)
Amíg nincs itt senki, addig egy kicsit írogattam a naplómba, mert most egy kicsit érzelgős hangulatba keveredtem. Ilyen az idő is. Ki kellett írnom magamból. Kiírtam.
Encsy!
Menj az adatlapomra és add nekem a lelked! Te lennél az első! Kérlek!!!
Azért azt én sem gondoltam,hogy van nálam tökéletesebb!:)
vav,Te maga vagy akkor a tökély!:)
Én annyira tökéletes vagyok, hogy nem dohányzom!!
A gonoszok mostanában nem voltak itt,hogy lehet ez?
Bocsi!
Az Ancsi bemutatkozó lapján van egy félelmetes felirat, hogy nyisd meg ha mered. Én mertem, erre ellopta a a lelkem. Megyek meg is nézem hogyan kell lopkodni. Ott talizunk!!
Már újjabra gyújtottam!kérsz egy slukkot?
Héé! Már csak úgy kötözködésképpen: meddig tart elszívni egy nyavalyás cigit???
Tanítsatok meg engem is hogy kell!
Nekem már nincs lelkem, mert az Ancsi ellopta. Majd most én is megtanulok lelket lopni. Az jóóó lesz. Gondolom.
Én itt vagyok!Épp rágyújtottam,egyúttal ki füstölöm a gonoszt!:)