Kötözködés (beszélgetés)
Nekem is...
Miért az nem kutya?
Hát az tényleg csoda volt, ő állt a kapuban a szájába vette a kezem és behúzott a helyére.
Nagyon hiányoznak, basszus még mindig...
Szerintem bulizzunk tovább.
Épp Ancsinak akartam írni, hogy míg ti cigiztetek, én olvasgattam a naplóját.
A Bella szüléséről. Elsírtam magam. Az én kutyám, a Fülike, ugyanígy kihívott magához amikor szült. Először én sem tudtam, mit akar. De csak jött be a szobába, megérintet, aztán kiszaladt és megint. Aztán mikor rájöttem és kimentem, ugyanígy nem akarta, hogy otthagyjam, Én is mellé kuporodtam és együtt szültünk. Ötöt. Nagyon megható volt. Abból lett az egyik a Schwarzi.
Beszéljünk másról, mert még a végén kapca lecc::))
Csoportos!!!
Komolyan, mindjárt sokkot kapok, oszt mehetek az udvarra.
Most már megint mit csináltunk, hát nem belém kötöttek belém, utánam jött meg egyebek....
Na én kezdek álmosodni, ha valakinek baja van, mondja el szépen értelmesen, a ködösített okoskodásokból már van egy zsáknyi.
Szegény kutya. A helyében én is megsértődnék!
Mia az, hogy nincs kaja???
Megőrülök. Tegnap likvidáltam a pelét. most meg a kis-pelék visonganak, mert nincs zaba.
Itten, csak a szomszédban olvasgattam!!
Naplót....
ha kinn akkor kettő, ha kint akkor egy. Apa hivott, semmi meló, morog mint a kutyád.
Manci felmászott az asztalhoz és érdeklődött a tányéron maradt kaja után - mert anya mosogatás helyett hoxázik - kapott egy laza seggest, erre most nem néz rám, megsértődött.
Itt vagyok. kimentem, de qrva hideg van kinnt(Ez hány n?) KinnnT. Így lesz jó!
Szóval hideg van és lefagyott az orrom. Az a hosszú. leesett, összetörött. A kutya megijedt. Én is a kutyától. Békára számítottam.