Kötözködés (beszélgetés)
Rajtatok elég nehéz lenne még mosolyogni:-)
Nem, a héten nem kell mennem, de ez nem rátok tartozik!
Csak a könnyebb megtalálás miatt tettem.
Mert lehet, hogy vetítetek valamit, de elég sokat beszéltek rólam, miért?
Édesem, paraszt vagy nem értheted:::))))
Hol a csepped, még mindig a válaszokat keresi?
Sátorkép felrakás alatt, megjegyzés, pongyis főleg nem lehet ám!
Nagyon jó a képem, amit küldtél, de mikor fényképeztél le?:)))
Te ennek a kedvesnek küldjünk már egy kajmakkás bimbót, hátha megtanulni mosolyogni:))
Ha nem érdekel, akkor minek akarod megfejteni?
Ha nem érdekel minek olvasgatod?
Ha nem bírod az ilyen humort, akkor minek röhögsz rajta? (látlak ám!!!)
Nem kell menned dolgozni?
Igazad van mi itten parasztok vagyunk, de élvezzük.
Nyugodtan kérdezz, majd mi válaszolunk:)))
Köszönjük, hogy bejelölted kedvencnek a fórumunkat, és örülünk neked, ja meg szeretünk is nagyon, ja meg az eső is esett::)))
Tényleg nem vagy Te sem vicces:-)
És szükségem van egy paraszt-magyar szótárra, mert néhány általatok használt szó ismeretlen számomra.
Na húzz akkor arrébb szivikém!Ki is hívott ide?
Mad megnézzük a Te fórumodat,mit alkotsz?Jó a nyakad husi a gátmetszésedet is megmutatod mindenkinek?
hé kicsit alszom, oszt mik nem történnek?
Jó reggelt kedves és kevésbé kedves újak.
Fegu, igazán köszönjük, értelmes és tartalmas véleményed ezen fórumról. Itt mi próbálunk viccelődni egymással, nekünk ez jó, ha nem tetszik minek jöttél ide. Egyébként is kinek képzeled magad, hogy itélkezel olyan dolgokban, amelyeknek csak morzsáját ismered.
Most üljek rá, hogy tökéletes családodban tökéletes gyermeked igen sürün szégyelni szoktad, ahogyan azt valahol irtad? Nem, mert nem érdekel.
Gondolom, már mindenkit végig mazsoláztál és keresed a dolgokat amibe bele lehet kötni.
Szánalmas de nagyon.
Na, sicc innen, ez itt a hülyéskedés fóruma, benned meg a humornak még csak szikrája sincs.
Sicccc
Temészetesen nem olvastam vissza, miért tenném? Számomra érdektelen minden, amit tesztek.
Az elejére kicsit visszamentem, ott kiderül, hogy azért indítota Encsy, mert mindig belétek köt valaki. De miért pont belétek?
Encsy Y-al? Na ettől nemes lettél, vagy külföldi?
Hálát adok az istennek, hogy nem ismerem egyikőtöket sem!
Viccesek nem vagytok, és még a humor apró szikráját sem tapasztaltam meg Nálatok! Lehet, hogy azért, mert nincs is olyanotok.
Hú, de vicces, hogy külditek a kávét egymásnak....Ez elég szegényes humor:-)
És ezt a viccet naponta elsütitek. Nem unjátok, én, aki csak néhány hozzászólást látott ebben a fórumban, már így unom!
Te!!!!!!!! Hát milyenn csili-vili vagy ma reggel?
Rád ömlött a csillámpor a fürdőszoba polcáról?
Apa meglökte borotkázás közben? Biztos leselkedtél, kis hamis........ :-DDDDDDDDDD
Vigyázz, Drága,arra felétek ma igen erősen tűz a nap! Nehogy agylágyulást kapjál, aztán hülyeségeket kezdjél beszélni!! Figyelnek minket!!!!!!!!!!!!!!
Jó kislánny legyél!
Hol a kv-m???
Jó reggelt Encsy75,és doxyikri!
Én is most főzöm a kávét,rámfér hulla fáradt vagyok. 5 órakkor arra ébredtem hogy kínkeservesen nyávog az egyik cicánk az ablak alatt,és nem akarta abbahagyni. Kimentem, megsimiztem azóta nyugton van,csak már nem tudtam még visszabújni szunyálni.
Tehát frissítem magam,kávé aztán zuhanyzás, és hátha elébredek.
Ha vennéd a fáradtságot és VÉGIG olvasnád rájönnél, hogy itt már régen nem a kötözködésről van szó. Ez már sokkal több annál, de ezt te biztos nem érted meg. Mert mi jól érezzük magunkat, így egymás között. Tudod: jó hülyének lenni! És én ebben az esetben felvállalom, hogy az vagyok!
Gondolom ez neked így magas és nem illik a tökéletes énképedbe! De nem baj!!
Azon morfizok, hogy ezt a fórumot miért indítottátok el, de rájöttem! Érdekes mindig belétek köt valaki? Gondolom okkal:-) Jó ötlet volt a fórum:-)
Akik ide tévednek, azok megtalálják az összes problémás egyedet! Mert csak nem hiszitek el, hogy Ti vagytok a minta példányok? A hozzászólásaimat csak Ti fogtátok fel eddig kötözködésnek. És lám milyen érdekes, itt összejött egy kis csapat, akiket mindig megbántanak álandóan!
A fórum indításával egy röpke időre viccesnek érezhettétek magatokat, de már elmúlt!!! Döbbenjetek rá, hogy ez a fórum csak nektek kell! Ti vagytok a kötekedősek!
Mindig kerestek valakit magatoknak, mert ez a lételemetek! Nézzetek Ti tükörbe és magatokba, nézzetek szét saját portálotokon. A kisördög bennetek van!
Jó szórakozást a fórumhoz és az általatok kedvelt többi semmit mondó fórumhoz is!
Szia Encsy!
Én aludtam rá egyet és ahogy ma reggel látom, ő nem. Ugyan azt szajkózza.
Nem érdekel már mert nm tud semmit, írtam, pont olyan mint a média!
Sajnálom, ez már beteges. Nekem tiszta a lelkiismeretem és nem fogom elrontani a napomat egy eszement miatt. Azt hittem tényleg értelmesen lehet vele csevegni, de már látom, hogy nem. Azt gondol amit akar!
Maradhat, kötözködjön csak. Úgyis azért vagyunk!
Kv-m? Még alszom éppen!
Először is üdvözöllek itt nálunk!Nagyon örülök,hogy bekukkantottál!
Azonban nem gondolod,hogy erre még egy kicsit korán van.
Általánosságban az a véleményem mielőtt bárki bármit mond nézzen szét a saját portáján!
Én sem mondtam, hogy ismerlek, sőt nem is szeretnélek megismerni:-)
Te akartad, hogy mondjam el.
Az, hogy kinek a dédije nem számit, a kérdést Te tetted fel. Az előzmények ebben az esetben nem érdekesek, csak a kifejlet: a semmiért azért az öröklés jól jönne. Anyukáddal kapcsolatban ugyanaz történik, mint a dédivel a bajból essen le Neked valami:-(
Egy kicsit sem vagy izgalmas, az életed sem:-)
És megint itt van a nevelés:-) Hogy ne lennél önző, hisz ahogy mondod anyukád az. És ezt a mentelitást átadod gyerekednek/gyerekeidnek is. Ti is otthonban leszel majd, mert Téged sem akarnak majd ápolni, csak a hagyaték fogja őket is érdekelni:-( Mert ezt látják, azt hiszik ez az elfogadott:-(
Utálod a személyeskedés? 2 napig mondtad tegyem meg, de most már nem kell?
És még Ti mondtatok rám mindent:-)
Unatkozóz vén ribanc? SZerinted az a kedves 5 gyerekes családanya Rólad mit gondol? Idősebb vagy nálam is, sőt volt ott idősebb is, na róla igen cifra véleménye lehet.
De nekem tényleg mindegy. A Te életed, és ha Te el tudsz számolni a lelkiismereteddel....