Kötözködés (beszélgetés)
fegu22 szeretjuk vagy nem szeretjuk???
:)))
Óh! Nem is reméltem!!! :-)))))
a tudásbázis kérdéseim közt találsz egyet ami erre vonatkozik, ott sok ötlet van, meg itt pl nézet a menüsoron és kódolás, közép-európai windows
láttátok az uj fórumot: ird le egy fórumozó nevét és a véleményed róla, na ez izgi lesz:)
5498 ra volt a valaszom,meeeee nem erted???
neem ,nem megyek, nem szabadultok:DDD
maaaan kilukad az asztal is,OSzt semmi :))
nem olyan ecceru ez :))
Mééé' csókolózunk,menni készülsz? ne már! Most jöttél!
Jössz-mész?
en meg csinaltam nektek finom gyumolcs salatat
a naplomban megtalaljatok,
konnyu kis esti kaja :)
Csutkababa, nyomsz egy alt+shiftet és elvileg ennyi. :) íde ha nem priviben tok segíteni mert pc analfabéta létemre eztet is megtanultam má. :)
tettem nektek képet a naplómba, Bence meggyurmált minket:)
ccccuuuuuuuppp
ez egy NAGY boszipuszi volt nektek
mar en is rajottem, me ha lenne,.3..meg ha 4 vagy esetleg tobb,milyen gyorsan vegeznek a krumpli pucolassal is ,de nincsen,
Ne zgulj, már megszoktuk. Ha írnál ékezeteket, meg sem ismernénk!!
Így szeretünk!!
Biztos összekötözted...úgy hogy vegye ki? egyébként is mééééé' nincs három kezed, akkor nem kéne letenni! Jajj, olyan bonyolult vagy!! :-DD
itthon lenne, pont pont vesszocske,keszen van a fejecske,de annyira szoke vagyok nemtom atalitani magyarra, es angolon van...
ez van,es meg raadasul a z meg az y is forditva van,. vert izzadok, mire leirok valamit :((
Mert nincsenek pont, pont vesszócskéi és valaki nem tudott így olvasni, és ezt nehezményezte, és megírta és nem illett oda és én szóltam és igazam volt és, és, és, .....te is kapsz, na! Csak!
kint hagytam a teraszon,es bejottem letenni valamit ami szinten a kezemben volt.
leultem a gephez, hallottam en,hogy csortog, de gondoltam csak belenez..
aha,..../belenezet,,,szet huzta az egeszet az udvaron :))))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
en is szedelgek, me a kutya szethuzott egy acsko krumplit a teraszon...
szia csutka én már szédelgek, pedig még nem is ittam,
Nincs, legalábbis olyan,amivel dugót lehet húzni. Most kicsit eltűnök, megetetem a lányt, mire visszajövök, szeretném ha itt pazarolnátok a betűket és nem OTT!
Csak vigyázz, mert a Jacko-s fórumon, meg ezért kapott valaki!!
Majd mindjárt te is....seperrővel!
de meee csupa eeeekezetes szo jut eszembe:((
halihooooo, latom jol fel vagytok porogve:))
hali, mi ujság? jó volt a kaja? a dugott husi?
fegyvertelen emberrel, meg ne vivj szellemi csatát!